Relaxed Gezond
Gratis e-book

Herken jij dit?

$

Je ziet jezelf veel te vaak snoepen en snaaien. Hoe vaak heb je jezelf al voorgenomen om het vanaf nu anders te gaan doen? Je mist die discipline…

$

Je hebt het eigenlijk prima voor elkaar in je leven. Een leuk huis, een fijne relatie, kids etc. maar als je naar jezelf in de spiegel kijkt ben je niet blij.
Alle diëten hebben je alleen maar meer onzeker gemaakt omdat je het keer op keer niet volhoudt. Er moet wat gebeuren maar weer gaan hongeren, tellen en verboden producten werkt niet. Radeloos word je ervan.

$

Je weet echt wel wat gezond eten is. Daar zit het probleem niet. Alleen hoe doorbreek je die viceuze cirkel van alles of niets die jou in zijn greep lijkt te houden. Hier zou je dolgraag uit willen stappen!

Voor mij was het jarenlang
“alles of niets”

Op maandag begon ik met streng zijn.
100%, nee 1000% ging ik er weer voor…. Koelkast vol met allemaal gezonde dingen. Een eetschema voor mijn neus met wat ik allemaal wel of niet mocht eten. Dé enige manier om het goed aan te pakken. Althans, dat dacht ik…

Totdat ik op mijn werk kwam en de eerste traktatie voor mijn neus stond… Tja, je mag toch ook wel een keertje genieten toch?

De belangrijkste 3 stappen om daadwerkelijk de regie te pakken op je eetgedrag staan in dit e-book. De bedoeling is dat je ze gaat toepassen in jouw leven.

Want ik begrijp dat je jouw patroon graag wilt doorbreken en zelf in control wilt zijn over wat en wanneer jij eet.

En dit kan ook écht!

Lees het e-book. Lees de tips én DOE het ook!

Als je het e-book gelezen hebt dan…

♥ Weet jij hoe je de knop om moet zetten.

♥ Weet je wat je los mag laten om het patroon van alles of  niets te doorbreken.

♥ Heb je méér zelfvertrouwen dat ook jij je liefste wens kan bereiken.

Zodat ook jij de regie op je eetgedrag kan pakken!

Gratis e-book