Succesvol afvallen zonder dieet?

Wel lekker blijven eten & genieten van dat etentje en toch afvallen en slank blijven? Dat kan!

Ervaring in afvallen voeding & mindset

Vrouwelijke deelnemers getraind en gecoacht

Volgens op Facebook/instagram

Stop met ploeteren, afzien en maar blijven zoeken naar de ideale oplossing…

Hallo relaxed & gezond eten, afvallen en opgewicht blijven!

Afvallen, meer energie en lekker in je vel zitten is top én heerlijk tegelijkertijd.

Je maakt de omslag van geen structuur in je eetpatroon, aanrommelen en altijd op zoek zijn naar het ideale dieet (wat er maar nooit lijkt te zijn) naar precies weten wat je wilt, overzicht en balans.  Kortom: Genieten op die momenten die voor jou écht belangrijk zijn.

Volhouden en 0,5 kilo per week gewicht verliezen doe je namelijk alleen mét dat gezellige etentje en af en toe die traktatie.

Dat geeft je méér zelfvertrouwen en heel veel meer rust in je hoofd.

Ben jij op zoek naar die positieve verandering in je mindset in combinatie met blijvend slank worden én toch ook de nodige ruimte voor die geniet momenten?

 ONLINE TRAINING

‘Succesvol In Balans’

-Geheel in je eigen tijd-

-In 6 weken-

*5-10 kilo afvallen* 

-zónder dieet-

Door middel van mijn bewezen trainingsprogramma’s ben je niet alleen aan het afvallen maar groeit ook je zelfvertrouwen met de dag, bereik je een gezond gewicht en gaat je energielevel door het dak!

Hey, ik ben Inge en……

Ben jij klaar om ’s ochtends fris en eneriek op te staan én met plezier in de spiegel te kijken?

MOOI, want daar kan ik je bij helpen. Ik ben Inge en ik leer je hoe je slimmer en relaxter kan gaan eten, zodat afvallen een natuurlijk proces wordt wat bij jou én je hectische leven past.

Ik help je vanuit mijn eigen ervaring & expertise als biochemicus, voedings- & gedragscoach. Ik weet alles van de voeding zelf, wat het doet met je lichaam en van de psychologie erachter!

Veel vrouwen uit de zorg met onregelmatige diensten, het onderwijs, ondernemers en managers hebben de weg naar Relaxed Gezond al weten te vinden.

 Let’s go!

 

 

 

Dit is wat de deelnemers zeggen over Relaxed Gezond..

Ik ben wel eens aan de gang geweest met een diëtiste. Alleen, dan loop je de deur uit en dat is het. Er gebeurde niets met mij.
Nu er echt mee bezig zijn, dingen op schrijven, dat is anders, dat blijft hangen.
Ik vind het nu al bijzonder en dat wilde ik je even vertellen.

Muriel

Voor dat ik aan het programma begon zat ik heel laag in mijn energieniveau. Ik weet nu hoe ik mijzelf kan herpakken en de paniekmomenten zijn weg. Ik eet nu zoals ik wil eten en dat geeft zoveel meer rust. Bijna bijzonder dat mijn dat het mij nu wel lukt.

Jeannet

Ik houd ontzettend van koken en lekker eten. Mijn uitdaging was om hier een balans in te vinden. Ik vind het verschrikkelijk als iemand mij gaat vertellen wat ik moet gaan eten. Mijn levensmotto is altijd geweest: Verander je leven begin bij jezelf.

Monique

Gratis tips & inspiratie in je inbox

 Hoe jij afvallen ervaart gaat vanaf nu veranderen. In positieve zin.

In de gratis mail vertel ik over mijn eigen ervaringen, deel ik concrete tips voor blijvend afvallen én jezelf! Want: je raakt die extra kilo’s alleen voor eens en voor altijd kwijt als jij je eetpatroon veranderd samen met je mindset. Laten we het samen gaan doen!