Relaxed Gezond afvallen zonder dieet

Ben jij een relaxte eter?

Of ben je meer het type eeuwige lijner?

 

Download deze supergave test die jouw inzicht geeft

Een test ontwikkeld door wetenschappers die hier op uitgebreide schaal onderzoek naar hebben gedaan.

Afvallen is het resultaat van een gezonde eetrelatie. Check hoe jij ervoor staat…

Kan je niet wachten?

Met deze test krijg je direct duidelijkheid en niet onbelangrijk:
Het laat je zien op welk gebied je het misschien nog beter kan gaan doen. Je ontvangt ‘m direct in je inbox!

Workshop relaxte relatie met eten

Is dit herkenbaar voor jou?

Ga je naar dat feestje of blijf je thuis?

 Je ziet op tegen de taart en de hapjes – ‘nee dank je’, ‘nee echt niet!’.
En nog meer tegen je eigen gedachten. Natuurlijk wil je je vrienden en familie graag zien, maar je wordt doodmoe van gesprekken voeren terwijl je in je achterhoofd aldoor denkt ‘zal ik tóch die bitterbal? Of – als ik die nou laat staan, mag ik dan een wijntje?’.
Niemand die trouwens merkt dat je met je gedachten niet bij je vriendin of je lievelingsoom bent. Ze zien een bruisende vrouw, spontaan, goedlachs… maar in jouw hoofd is het oorlog.

Uit eten

Je zit met een leuke groep mensen aan tafel. Heerlijk gegeten en je zit gezellig te kletsen. Tot de vraag van de ober komt: “Wie wil er nog een dessert”? De hele tafel kiest voor een nagerecht en het eerste wat in jou opkomt is: “Ik wil liever niet”. Zodra je aan de beurt bent hoor je jezelf enthousiast zeggen: “Ja lekker ik doe mee met de rest”! Want je het laatste wat je wilt, is de sfeer bederven.

Uitgeput

Het was megadruk op je werk. Er was nauwelijks tijd om te eten en je hebt flink je schouders er onder moeten zetten. Je bent blij dat je thuis bent en onderweg voel je eigenlijk al dat je toe bent aan wat lekkers. Dit heb je ook verdiend! Zodra je binnen bent loop je door naar het keukenkastje en neem je eerst wat. Het blijft alleen niet bij dat ene handje chips of dat ene blokje kaas. Voordat je het weet zit je maag al te vol en moet de avondmaaltijd nog beginnen. Hoezo nog genieten van je avondeten?

Magisch middel

Op een verjaardag tref je een kennis die enthousiast zit te vertellen over een nieuwe methode. Je ziet aan haar dat ze fors is afgevallen in korte tijd. Je hart slaat een stukje over en je slaat alle info goed in je op. ’s Avonds vertel je het verhaal aan je man die tegen je zegt; “je was er toch klaar mee? Wanneer stop je nou eens met er geld aan uitgeven.
Of je houdt het niet vol of je komt daarna weer aan. Eet gewoon wat minder en beweeg wat meer.” Je voelt je onbegrepen. Hij heeft geen idee hoe jij je voelt en er gaat een steek door je hart.

Workshop relaxte relatie met eten