Blog & Podcasts & Video

Wat doe je met dat vervelende hongergevoel?

Wat doe je met dat vervelende hongergevoel?

Wat doe je met dat vervelende hongergevoel? Podcast #3.Een van de meest lastige momenten van de dag was voor mij altijd rond 16.30 uur, het hongergevoel. Het moment dat het avondeten nog even op zich liet wachten maar de lunch al lang en breed door mijn lichaam was...

Lees meer
Hoe voorkom je alles of niets?

Hoe voorkom je alles of niets?

Hoe voorkom je alles of niets? Hoe vaak heb je al gedacht:☞ " ik kan beter maar helemaal niets lekkers nemen......want dan weet ik ook zeker dat ik niet doorsla." Met weinig eten val ik af Als je de wens hebt om af te vallen dan is weinig eten altijd nog de manier...

Lees meer
Hoe laat ik het diëten los?

Hoe laat ik het diëten los?

Hoe laat ik het diëten los? Regelmatig krijg ik de vraag: Ik wil gezond afvallen zonder dieet maar hoe laat ik het diëten los? Hoe stop je met het obsesief bezig zijn met eten? In deze Masterclass (klik op de video hieronder) leer ik je hoe je los kan komen van je...

Lees meer
Afslankpillen of supplementen.

Afslankpillen of supplementen.

Afslankpillen of supplementen om snel gewicht te verliezen. Zin of onzin? Helaas zie ik om mij heen nog zoveel guru's, zelfbenoemde dieet coaches enz. die vrouwen naast een dieet ook afslankpillen of supplementen aanbieden.Mijn persoonlijke mening laat ik even voor...

Lees meer
Zelfvertrouwen bij het afvallen

Zelfvertrouwen bij het afvallen

Als je ontzettend graag wilt afvallen, van alles al hebt geprobeerd, dan geloof je bijna niet meer dat het ook voor jou is weggelegd. Je ontdekt in deze masterclass hoe je het vertrouwen weer kan opbouwen. Op dat punt stond ik ook, ooit! Nu niet meer. Hoe ik weer...

Lees meer
Calorieën tellen

Calorieën tellen

Calorieën tellen zinvol? Feit of fabel? Natuurlijk kan calorieën tellen helpen bij het afvallen. Als je wilt afvallen is het belangrijk om minder energie binnen te krijgen dan je verbruikt. Als je calorieën telt weet je beter wat je binnenkrijgt. Maar hoe tel je een...

Lees meer
Hoe kom je weer in je ritme na een vakantie?

Hoe kom je weer in je ritme na een vakantie?

Podcast #2 Zo zorg je dat je na je vakantie weer in je ritme komt Heb jij na je vakantie een schop onder je kont nodig? Zit je altijd boordevol goede voornemens maar liggen ze op dag twee na je vakantie alweer in de prullenbak? Blijf je na een vakantie, veel te lang...

Lees meer
Hoe pak je de regie over je eetgedrag?

Hoe pak je de regie over je eetgedrag?

Podcast #1 Hoe pak je de regie over je eetgedrag? Als je de regie weer over je eetgedrag pakt ben je in charge over wat, wanneer en hoeveel je eet. En dat maakt dat je steeds meer die dingen eet die je echt wilt eten. Het gevolg daarvan is dat je een gewicht krijgt...

Lees meer

Intuïtief eten richting een gezonder gewicht

Afvallen met een mindful of intuïtief eten coach. Zinvol of niet? Luisteren naar je lichaam: daar draait het eigenlijk om bij intuïtief of mindful eten.Het klinkt zo eenvoudig maar doe het maar. Een mindful of intuïtief eten coach inschakelen is zeker verstandig. Mijn...

Lees meer

Wat gebeurt er in mijn lichaam als ik afval?

Hoe werkt vetverbranding? Heb jij hier wel eens over nagedacht? Er zijn veel theorieën en tot heel recent dachten we dat vet wordt omgezet in spieren. Of dat het wordt omgezet in energie en daarna ‘verbrandt en verdwijnt’. Volgens onderzoekers van de School of...

Lees meer