Blog & Podcasts & Video

Kritiek van anderen op wat jij eet

Kritiek van anderen op wat jij eet

Kritiek van anderen op wat jij eet...   Als jij iets lekkers eet en je omgeving vindt daar iets van. Niets zo vervelend als dat. Je weet best wel wat goed voor je is en niet. Het laatste waar je op zit te wachten is dat iemand in jouw omgeving laat blijken wat...

Lees meer

Afvallen als doel is kansloos

Afvallen als doel.. is geen goed doel Waarschijnlijk roep je al jaren: "ik moet (of wil) afvallen."En nu zeg ik tegen jou dat afvallen als doel kansloos is. Voel je de verwarring?Want je wilt toch kilo’s kwijt!!!! Als je mij al langer kent dan weet je dat ik ervoor...

Lees meer
Afvallen en moeite met volhouden

Afvallen en moeite met volhouden

Als je moeite hebt met volhouden Een van de redenen waarom een poging om af te vallen op niets uitloopt is omdat het volhouden op de lange termijn niet lukt. Je denkt dat het aan jou ligt dat je niet kan volhouden. Dat je niet genoeg wilskracht hebt. Je wilt het...

Lees meer
Weg met de weegschaal

Weg met de weegschaal

Weg met de weegschaal en relaxed afvallen zonder dieet Tijdens deze 'weg met de weegschaal' video masterclass laat ik zien hoe ik mijzelf heb bevrijd van de weegschaal en blijvend ben afgevallen zonder dieet. Vroeger had ik een haat-liefde verhouding met de weegschaal...

Lees meer

Trek in zoet

 Trek in zoet Tijdens deze Masterclass ga ik je tips geven over hoe je jouw trek in zoet of de behoefte aan zoet bijvoorbeeld na het eten op een duurzame manier kan verminderen. Zoetigheid is er altijd en overal Als je heel eerlijk bent? Zou je dan jouw trek in zoet...

Lees meer

Emotie eten de baas

Emotie eten de baas In deze video Masterclass emotie eten de baas, ga ik het met je hebben over emotie eten in zijn puurste vorm. Wat is emotie eten eigenlijk? Emotie eten is een term voor mensen die comfort of veiligheid vinden in eten.Je voelt je slecht door stress...

Lees meer
Wat doe je met dat vervelende hongergevoel?

Wat doe je met dat vervelende hongergevoel?

Wat doe je met dat vervelende hongergevoel? Podcast #3.Een van de meest lastige momenten van de dag was voor mij altijd rond 16.30 uur, het hongergevoel. Het moment dat het avondeten nog even op zich liet wachten maar de lunch al lang en breed door mijn lichaam was...

Lees meer
Hoe voorkom je alles of niets?

Hoe voorkom je alles of niets?

Hoe voorkom je alles of niets? Hoe vaak heb je al gedacht:☞ " ik kan beter maar helemaal niets lekkers nemen......want dan weet ik ook zeker dat ik niet doorsla." Met weinig eten val ik af Als je de wens hebt om af te vallen dan is weinig eten altijd nog de manier...

Lees meer
Hoe laat ik het diëten los?

Hoe laat ik het diëten los?

Hoe laat ik het diëten los? Regelmatig krijg ik de vraag: Ik wil gezond afvallen zonder dieet maar hoe laat ik het diëten los? Hoe stop je met het obsesief bezig zijn met eten? In deze Masterclass (klik op de video hieronder) leer ik je hoe je los kan komen van je...

Lees meer
Afslankpillen of supplementen.

Afslankpillen of supplementen.

Afslankpillen of supplementen om snel gewicht te verliezen. Zin of onzin? Helaas zie ik om mij heen nog zoveel guru's, zelfbenoemde dieet coaches enz. die vrouwen naast een dieet ook afslankpillen of supplementen aanbieden.Mijn persoonlijke mening laat ik even voor...

Lees meer