Uiteraard behandel ik je gegevens vertrouwelijk. Privacy Verklaring

Slechts 10% van alle pogingen om te willen afvallen door minder te snoepen en snaaien wordt blijvend succesvol.

Schrijf je nu in en ik leer je hoe je bij die 10% kan behoren.

Meld je hieronder aan voor de gratis challenge minder snoepen en snaaien van maandag 17 mei t/m vrijdag 21 mei.

Afvallen is niet ingewikkeld mits je de juiste stappen zet

Wat je wilt is helemaal niet gek.
Je wilt er graag goed uitzien en je weet dat dat ook mogelijk moet zijn. Je weet wat gezond eten is en je wilt ook vooral gewoon normaal blijven eten. Al is het maar om je gezin het goede voorbeeld te geven.

En toch lukt het je niet, ook al wil je nog zo graag en knok je er hard voor. Iedere keer voelt het als falen omdat het je niet lukt om te blijven volhouden. En inmiddels hoop je nog wel maar geloof je, als je heel eerlijk bent, nergens meer in.

Je bent niet de enige!

Je kan om je heen kijken en dan zie je dat meer dan 50% van de bevolking sowieso te zwaar is.
Maar wat heb jij daaraan? Dat lost jouw probleem niet op. Hoe frustrerend is het dat je geen maat kan houden en dat daardoor het afvallen in de weg gezeten wordt? Jij wilt zelf kunnen bepalen tot hoever je het laat gaan. En ergens weet je dat het moet kunnen.En dat kan!
Geen twijfel over mogelijk.
Zo’n 10% van alle afvalpogingen blijven succesvol (zonder maagoperatie!). Het lijkt weinig maar met de juiste tools is het haalbaar. Ook jij kan die 10 kilo blijvend afvallen zonder crashen of ingewikkelde dieten.
Alleen, heel eerlijk, die 10% succesvolle mensen handelt dus wel anders in lastige situaties dan jij én het gros van die 50% van de bevolking die te zwaar is. Kortom tijd om te veranderen.

Wanneer is jezelf aanmelden voor deze challenge een must?

  • Als je al jaren aan het hopen bent op blijvend resultaat maar je keer op keer strand voordat het einde in zicht is.
  • Als je ziet en begrijpt dat de mogelijkheid er wel degelijk is maar dat je dat juiste knopje maar niet gevonden krijgt.
  • Je moet echt die 5 dagen gaan meedoen als je vanuit je tenen een fijne balans wilt, maar niet het resultaat krijgt waar je zo naar verlangt en je dus echt die schop onder je kont nodig hebt.

Ik deel alle geheimen met je die de 10% en mijzelf blijvend een goed figuur geven.

GRATIS!

Wil jij weten wat die geheimen zijn? En wil jij leren hoe jij je oude snoep- en snaaipatroon kan doorbreken? Wat de dingen zijn die je doet die nu niet zo handig zijn? Waar bij jou in je eetpatroon de winst te behalen valt? Doe dan mee met deze challenge van maandag 17 mei t/m 21 mei.

Waar wacht je op? Er is plek voor 100 mensen. Reserveer vandaag nog je plaats om erbij te kunnen zijn.

Meld je hieronder aan voor de challenge van maandag 17 t/m vrijdag 21 mei.

Inge van Helden

De afval coach voor actieve en ondernemende vrouwen.

Om maar meteen met de deur in huis te vallen. Ik houd ontzettend van lekker eten. Al heel mijn leven. Hoe vaak ik als kind al met pijn in mijn buik zat omdat ik te veel gegeten had is echt ontelbaar. Ieder weekend, feestdagen, vakanties en uitjes daar hoort lekker eten en drinken bij. En nog steeds vind ik dat eten genieten is. Alleen heb ik het bij mijzelf al jaren onder controle.
Ook toen ik 4 dagen voor een baas werkte, een man met een eigen zaak die regelmatig in het buitenland zat, een (te vroeg) pas geboren tweeling had en mijn ouders tegelijker tijd ongeneselijk ziek werden bleef ik slank.

Sinds 7 jaar help ik, met succes, actieve en ondernemende vrouwen, vaak in combinatie met een gezin en een leuke/drukke baan, om hun droom te behalen.
Eerst in een volle 1-op-1 praktijk nu volledig online. Ik maak het voor mijn deelnemers mogelijk om hun liefste wens te realiseren en daardoor voelt hetgeen wat ik doe nooit als werk.

“What you see is what you get” is mijn motto. Zowel als coach als prive. Ik klets graag, maar houd ook van “niet lullen maar poetsen”. Ik zet je op het juist spoor, ben super gedreven, gek op appeltaart met slagroom, cappuccino’s en ga er graag op uit met mijn gezin. 

Je kop in het zand steken brengt je niet verder dus ik maak afvallen graag makkelijk. Vaak weet je het wel maar doe je het niet. Mijn deelnemers kennen mij als degene die hen  ‘liefdevol een schop onder hun kont geeft’. Eerlijkheid duurt namelijk het langst. Altijd. Soms komt dat niet altijd even aardig over maar als dat nodig is om jou 365 dagen met plezier in de spiegel te laten kijken doe ik het wel!

Want blijvend succes bij mijn deelnemers is mijn missie en daar sta ik iedere dag met heel veel plezier voor op!

ARE YOU READY om tot de 10% te horen die van hun afvalpoging een blijvend succes maakt?

Zorg dan dat je erbij bent van 17 mei t/m 21 mei.

Hoe, wanneer en wat kost mij dat?

 

  • Wanneer: Maandag 17 mei t/m vrijdag 21 mei
  • Hoe: Online, gewoon via je eigen mobiel/tablet/laptop of PC.
  • Kosten: 100% gratis. I know, idoot misschien. Ik weet namelijk wat deze week met eerdere deelnemers en mijzelf heeft gedaan…
  • Meld je hieronder aan voor de 5-daagse challenge van maandag 17 mei t/m 21 mei as.