Moeiteloos volhouden wil jij toch ook?

Met de Facebook Community lukt het jou

Kennis is mooi maar de juiste omgeving is key

Ben jij een actieve en ondernemende vrouw? Wil jij maximaal van het leven genieten maar wel met een goed figuur en een gezonde portie energie? Dan is deze FB Community jou op het lijf geschreven.

Voor wie is de Community?

Voor zelfbewuste sprankelende vrouwen die zich realiseren dat een dieet NIET voor hen werkt en daar diep van binnen ook helemaal geen zin in hebben.
Voor vrouwen die genieten van het leven maar ook soms wat motivatie kunnen gebruiken.

Niet voor klagers en vrouwen die achterover gaan leunen en denken dat iemand anders het voor hen gaat ‘regelen’.

Of die binnen 2 weken 5 kilo willen afvallen en daarvoor in die 2 weken hun hele leven on hold willen zetten.

Ben jij wel die ondernemende vrouw die ervoor wilt gaan? En lijkt het je leuk om deel te nemen aan een uitdagende challenge, tips en trics te ontvangen en elkaar te motiveren?

Meld je dan gratis aan voor deze besloten FB groep.
Samen gaan we voor succes.

De voordelen van de Community

1

Inmiddels ben ik expert op het gebied van een relaxed en gezond leven. Zoals ik ben, leef en erin geloof, heb ik vertaald naar deze FB Community. Op deze plek wil ik jou graag inspireren met mijn leefstijl. Mijn doel is dat jij, net als ik, lekker in je vel komt te zitten. De community is de perfecte ondersteuning om dit te bereiken en vast te houden.

2

De Relaxed Gezond methode is gericht op de gouden combinatie van voeding én mindset. Geen dieet en we tellen geen calorieën. Niet nodig en niet relaxed! We leggen je het op deze plek helemaal uit. Wij zijn van mening dat alles wat je doet bij jouw leven moet passen zodat je het met gemak kan blijven volhouden. Dat is echt iets anders dan het volgen van een dieet.

3

Ik ben jouw host, Inge van Helden. Als voedings/leefstijl expert met ruim 6 jaar ervaring, help ik jou aan dat frisse en stralende uiterlijk wat je verdient, dankzij de kracht van een ijzersterk basis eetpatroon.

Wil je een keer live deelnemen aan een gratis Masterclass?

Dat kan!  Meld je dan hier gratis aan voor mijn besloten coaching Facebook-groep.

Ik ben hier (bijna ;-)) iedere woensdagochtend om 9.00 uur live.
Je kunt in de community vragen aan mij stellen over afvallen zonder dieet en die relaxte relatie met eten.