Moeiteloos volhouden wil jij toch ook?

Met de Facebook Community lukt het jou

Kennis is mooi maar de juiste omgeving is key

Ben jij een actieve en ondernemende vrouw? Wil jij maximaal van het leven genieten maar wel met een goed figuur en een gezonde portie energie? Dan is deze FB Community jou op het lijf geschreven.

Voor wie is de Community?

Voor zelfbewuste sprankelende vrouwen die zich realiseren dat een dieet NIET voor hen werkt en daar diep van binnen ook helemaal geen zin in hebben.
Voor vrouwen die genieten van het leven maar ook soms wat motivatie kunnen gebruiken.

Niet voor klagers en vrouwen die achterover gaan leunen en denken dat iemand anders het voor hen gaat ‘regelen’.

Of die binnen 2 weken 5 kilo willen afvallen en daarvoor in die 2 weken hun hele leven on hold willen zetten.

Ben jij wel die ondernemende vrouw die ervoor wilt gaan? En lijkt het je leuk om deel te nemen aan een uitdagende challenge, tips en trics te ontvangen en elkaar te motiveren?

Meld je dan gratis aan voor deze besloten FB groep.
Samen gaan we voor succes.

De voordelen van de Community

1

Inmiddels ben ik expert op het gebied van een relaxed en gezond leven. Zoals ik ben, leef en erin geloof, heb ik vertaald naar deze FB Community. Op deze plek wil ik jou graag inspireren met mijn leefstijl. Mijn doel is dat jij, net als ik, lekker in je vel komt te zitten. De community is de perfecte ondersteuning om dit te bereiken en vast te houden.

2

De Relaxed Gezond methode is gericht op de gouden combinatie van voeding én mindset. Geen dieet en we tellen geen calorieën. Niet nodig en niet relaxed! We leggen je het op deze plek helemaal uit. Wij zijn van mening dat alles wat je doet bij jouw leven moet passen zodat je het met gemak kan blijven volhouden. Dat is echt iets anders dan het volgen van een dieet.

3

Ik ben jouw host, Inge van Helden. Als voedings/leefstijl expert met ruim 6 jaar ervaring, help ik jou aan dat frisse en stralende uiterlijk wat je verdient, dankzij de kracht van een ijzersterk basis eetpatroon.

Dit is wat de deelnemers zeggen…

Ik heb een programma gevolgd in het ziekenhuis, en dit is echt een heel goed vervolg er van. Omdat veel collega’s koolhydraat arm eten was ik zo getriggerd dat ik het ook wilde doen, wetend dat het voor mij niet werkt. Dus het doet mij goed naar uw filmpjes te luisteren, dit had ik echt nodig.

Mari-Carmen

Gelukkig zat mijn basis en mindset er nog steeds in, dankzij jou!
 Ik eet nu gewoon normaal weer, maar ook een stukje taart op een feestje en een frietje op zijn tijd.
Allerbelangrijkste: ik voel me zoooo veel beter weer door de gezonde voeding!! ???????? Super blij mee.

Janneke

Ik houd ontzettend van koken en lekker eten. Dit is echt een hobby. Mijn uitdaging was om hier een balans in te vinden. Ik vind het verschrikkelijk als iemand mij gaat vertellen wat ik moet gaan eten. Mijn motto is altijd geweest: Verander je leven begin bij jezelf.

Monique