Disclaimer

De Relaxed Gezond producten en/of diensten zijn slechts gericht op het assisteren van gebruikers in wens om gezonder te gaan leven.

Relaxed Gezond is geen medische organisatie en ons personeel is niet toegerust om u medisch advies te geven of een medische diagnose te stellen. Geen enkele informatie aangeboden via de Website of via de Relaxed Gezond kan worden opgevat als een (medisch) advies of diagnose. De informatie en rapporten die door ons worden aangeboden kunnen onder geen enkele voorwaarden worden gezien als een substituut voor het raadplegen van en/of het behandelen door een dokter of specialist. Het wordt u ten zeerste aanbevolen om een dokter te consulteren bij lichamelijke klachten.

De website en de Relaxed Gezond producten/diensten zijn slechts gericht op gebruik door gezonde volwassen individuen. De website en de Internet Producten zijn niet geschikt voor gebruik door minderjarigen, zwangere vrouwen, of individuen met een (ernstige) gezondheidskwaal (hieronder inbegrepen alle mogelijke varianten van psychische en/of eetstoornissen). Deze individuen worden speciaal gewaarschuwd en aanbevolen om professioneel medisch advies te zoeken.

Alles wat we op het gebied van voeding adviseren is gebaseerd op onderzoek van de Nederlandse Gezondheidsraad (Wetenschappelijk adviesorgaan voor regering en parlement).

Relaxed Gezond zal nooit supplementen of andere maaltijdvervangers adviseren, promoten of verkopen anders dan het advies van de Nederlandse Gezondheidsraad. Wij geloven niet in crash diëten die op korte termijn het ultieme geluk in je leven gaan brengen. Wij geloven stellig in een aanpassing/verbetering van de algehele leefstijl van een individu in combinatie met een positieve mindset (algehele positieve denkwijze)