Afvallen op een eenvoudige manier door een betere balans in je eetpatroon?

En wil je graag meteen die vliegende start maken?

Workshop: Easy does it!

Ervaring in afvallen voeding & mindset

Vrouwelijke deelnemers getraind en gecoacht

Volgers op Facebook/instagram

Kan je niet wachten om te stoppen met het zoveelste teleurstellende dieet?

We maken het vaak onnodig moeilijk met ingewikkelde dieten en strakke eetschema’s. Ik ben van ‘keep it simple’. Hoe eenvoudiger hoe leuker ik het vind. 

Jij hebt als actieve en ondernemende vrouw, met kids, baan en een gezellig sociaal leven toch helemaal geen zin in moeilijk gedoe wat je ook nog eens veel tijd en frustratie kost?

Je weet dat het kan, afvallen met gewoon normaal eten, want gezond eten is er immers genoeg.  Alleen verval je steeds in het alles of niets gedrag.

Toch zal je ergens moeten gaan beginnen. Misschien ben je al begonnen maar… Ga je de goede kant op? Weet je dat nu 100% zeker? Want hey, je bent al zo vaak teruggevallen in je oude patroon.

Ik deel met jou hoe je afvallen zo simpel mogelijk houdt.

Door 7 jaar ervaring weet ik wat er voor nodig is om je eetpatroon blijvend in de juiste balans te krijgen. Zolang je maar weet wat je moet doen en vooral waar je moet beginnen.

Dit heldere stappenplan houdt mij al jaren op gewicht.

Ook na de geboorte van mijn tweeling én ook nu ik al 2 jaar na de overgang ben.

Wat ik je tijdens deze bijna gratis workshop ga leren is ongelooflijk waardevol. Het is niet het zoveelste loze praatje. En ik ben ook niet iemand die roept dat ik jou ga vertellen wat je moet gaan eten. Omdat ik dat ook graag zelf wil bepalen. 

Waar ik wel van ben is van het “niet lullen maar poetsen” en van eenvoud. Gewoon vertellen zoals het zit. 

Als je inschrijft weet je wat je kan verwachten. Want ik reken er natuurlijk wel op dat je of meedoet of uiterlijk binnen 1 week de replay bekijkt. Dit is een unieke boost en vliegende start en voor de prijs hoef je het al helemaal niet te laten.

Ben jij klaar voor minder gewicht en meer energie door simpelweg te ontdekken hoe je het zo makkelijk mogelijk houdt?

Wat levert deze workshop jou op?

N

Je valt af, want dat is wat gewoon goed eten met je doet.
Omdat minder snoepen en snaaien 70 tot 80% effect op jouw gewicht heeft. Meer bewegen helpt ook maar het percentage ligt onder de 20%.

N

Je gaat meteen andere keuzes maken
Je gaat nee zeggen in lastige situaties waar je voorheen ja op zei.

N

Rust in je hoofd
Want je weet nu wat je wel en niet kan gaan eten en waarom dat zo is.

N

Een zelfverzekerd gevoel
Ook al gaat het een keer mis, je weet wat je moet doen om te herpakken.

N

Weer met plezier 365 dagen per jaar  in de spiegel kijken
Je voelt je top! Dat zie je én dat straal je uit.

Wat kan je verwachten tijdens deze workshop?

Deze “niet lullen maar poetsen” workshop zal bol staan van het “waarom heb ik het mijzelf zo lastig gemaakt” momenten.

Ik laat je zien dat het eenvoudig kan zonder ingewikkeld dieet, punten tellen of strak eetschema. Gewoon met normaal eten zodat je ook een voorbeeld bent richting je kinderen.

En ondertussen lift je mee op mijn enthousiasme. Je leert het stappenplan dat mij succesvol heeft gemaakt. En er is volop gelegenheid om vragen te stellen. Kortom, een workshop vol inspiratie, keep-it-simple en no-nonsens informatie. We toppen ‘m af met een liefdevolle ‘schop onder je kont’. Waardoor jij exact weet wat je moet doen om ook van jouw eetpatroon een succesvol in balans eetpatroon te maken.

Vooral niet aanmelden als je…

N

Vast wil blijven houden aan je dieet, regeltjes van wat en wanneer je nu wel en niet mag eten (ik vind ze gekmakend) en het nog jaren blijven bijhouden van allerlei voedings apps of tellen van calorien! Want dan wil je diep van binnen liever blijven doen wat je altijd al gedaan hebt. Met het bijbehorende zelfde resultaat.

N

Als je geen 2 uur wilt besteden aan leren hoe je je voeding het beste kan afstemmen op wat je lichaam echt nodig heeft. Dan zou ik zeggen, blijf zoeken op de social media naar de ultieme oplossing of het nieuwste dieet waarbij je niets mag eten en blijf je vooral in allerlei onhandige bochten wringen.

N

Als je gezondheid niet belangrijk vindt. Ik ben namelijk van mening dat je gezondheid prio 1 in het leven is. En gewoon goed eten zie ik als een essentieel onderdeel daarvan. Sterker nog alle wetenschappelijke onderzoeken wijzen het uit. Dus wat ik ervan vind doet er niet zo toe. Het is gewoon een feit.

N

Als je niet in de actie stand gezet wilt worden. Ofwel de knop om wil zetten. Of op zijn minst wilt weten hoe je dat doet. Ik laat je zien dat wat je eerder bedacht had misschien wel met de beste intentie is gedaan, maar niet het gewenste effect had op jou. Kunnen we lang bij stil staan maar doe ik niet. Zonde van je tijd. Dus als jij nog eindeloos op zoek wilt naar het waarom en daar heel ingewikkeld over wilt gaan doen? Dan zou ik niet mee doen.

Wanneer moet je dit niet laten schieten?

N

Als je dolgraag af wilt van het alles of niets en graag wilt weten waar je kan gaan beginnen.

N

Als je knettergek wordt van het de hele dag in je hoofd met het eten bezig zijn en je verlangt naar die rust in je hoofd.

N

Als je wilt blijven genieten zonder strakke regels. En je bereid bent om die nieuwe eenvoudige aanpak met beide handen aan te nemen.

N

Als je best wel weet wat gezond eten is maar het je op de een of andere reden niet lukt om daarin balans te vinden. En dat je je wel realiseert dat het erom gaat dat je hetgeen wat je gaat leren ook toepassen in je leven. Je gaat dus echt meteen stappen zetten. Want die ga je dus ook krijgen.

N

Je bent er echt, echt klaar mee! Laat maar zien hoe het een stuk eenvoudiger kan. En tsja, dan kan je nog blijven aanmelden voor gratis groepen (waar je zelden of nooit echt geholpen wordt) of gratis weggevers blijven downloaden of roepen dat je er nu echt iets aan moet gaan doen en dus je kostbare tijd laten weglekken. Of je gaat een paar uurtjes met een kop thee er eens even lekker voor zitten. En kom maar door!

Waar ga je nog op zitten wachten?

Ik heb geen onbeperkt aantal plaatsen beschikbaar vanwege een software limiet. Reserveer dus vandaag nog je plekje!

Zij deden al eens mee aan een workshop

Het horen alleen al hielp mij om de juiste dingen te gaan doen. Ik kreeg precies de juiste informatie. Door begeleiding werd ik aan het denken gezet en dat heeft mij enorm geholpen.

Petra de Hoog (-6 kg)

Ik kan nu, oprecht, zeggen dat ik lekker in mijn vel zit. Ik heb nu een eetpatroon waar ik prima mee kan leven en dat vind ik eigenlijk het allerbelangrijkste. Eerlijk gezegd had ik dit vooraf niet kunnen bedenken.

Ali Zanen (-8 kg)

Enorm blij met de online begeleiding van Inge. Duidelijke uitleg, Mijn eetpatroon is zoveel beter geworden en ik val er mee af. Door gewoon te blijven doen. Ik kan het iedereen aanraden.

Marleen van der Lee (-12 kg)

Misschien wil je dit nog weten

Ik kan er niet of niet helemaal bij zijn? Wat nu?

Daar houden we rekening mee. Je kan in de replay die wij voor je ter beschikking stellen tot 1 week terugkijken. Waarom niet langer dan 1 week? Omdat gezond eten iets is wat je iedere dag kan doen. Waarom zou je het langer dan een week uitstellen? Van uitstel komt namelijk afstel.

Ik heb liever een kant en klaar menu of dieet schema

Moet je vooral doen. Dan laat je iets of iemand anders voor jou dus bepalen wat je moet gaan eten. Vind ik ook prima. Niet piepen als je het dus nooit zelf gaat leren en je dus altijd iemand iets anders nodig gaat hebben die voor jou gaat bepalen wat je mag eten. Weet dat het schema of het tellen het voor jou in de lastige situaties niet gaat oplossen. 

Ik wil anoniem meedoen kan dat?

Ja dat kan. Zodra je inlogt voor de workshop ben je NIET zichtbaar of te horen. Dit stellen wij zo in. Je hebt de keuze of je jouw camera wilt aanzetten. Uiteraard vind ik het prettig als je dat doet. Maar je bent het niet verplicht en je bent er helemaal vrij in.

Wij vinden het alleen maar fijn als je mee doet en dat we je verder mogen helpen. Dat is voor ons al een groot cadeau.

Je hebt tot hier doorgelezen…start nu met actie want zonder actie kan je geen ander resultaat verwachten! 

Stop met scrollen en maak een beslissing.

Hoe heerlijk is het om weer gewoon te gaan genieten van eten zonder moeilijk gedoe!  Push the button. En dan zie je je snel.

Pak jij nu je kans en doe je mee met de Workshop Easy does it!

Wat heb je te verliezen ;-)?