Lekkere gezonde recepten & 365 dagen met plezier in de spiegel kijken?

$

Een mooi en rijk geillustreerd recepten E-book direct als PDF beschikbaar. Niet te ingewikkeld, lekker en toch gezond. 

$

Tijdelijk als BONUS ontvang je mijn succesvolle 6 stappenplan.
Hoe je minder kan gaan snoepen en snaaien en gaat voor een blijvend gezonder eetpatroon.

$

Het resultaat is dat jij weer met plezier in de spiegel kijkt en bruist van de energie!

Al meer dan 1000x gedownload!

Iedere dag was het weer “wat eten we vanavond”? Inspiratieloos haalde ik maar weer het gebruikelijke of eindigde we bij een kant-en-klaar-maaltijd.
Deze recepten zijn makkelijk te maken en lekker gezond en samen met de stappen blijf ik het volhouden!

Janneke

Ik heb twee programma’s bij RG gevolgd (Succesvol in Balans & Emotie eten de baas). Ben met een andere mindset naar mijn eetpatroon gaan kijken en de recepten uit de keuken van Inge zijn een heerlijke inspiratiebron voor mij. Niet te ingewikkeld en mijn gezin vindt het prima. Top.

Mila

Ik houd ontzettend van koken en lekker eten. Mijn uitdaging was om hier een balans in te vinden. Ik weet dat de mindset een grote rol speelt en ik vind het verschrikkelijk als iemand mij gaat vertellen wat ik moet gaan eten. Dus daarom dieten voor mij! 

Monique