Hoe kom je weer in je ritme na een vakantie?

door 30 augustus 2021Podcast0 Reacties

Podcast #2

Zo zorg je dat je na je vakantie weer in je ritme komt

  • Heb jij na je vakantie een schop onder je kont nodig?
  • Zit je altijd boordevol goede voornemens maar liggen ze op dag twee na je vakantie alweer in de prullenbak?
  • Blijf je na een vakantie, veel te lang hangen, in makkelijke en minder gezonde maaltijden?

In mijn praktijk krijg ik altijd heel veel actieve en ondernemende vrouwen die houden van een hapje en een drankje en dit vaak lastig vinden. Dat inspireerde mij om een nieuwe podcast op te nemen. Hierin zet ik je weer even met beide benen op de grond. En ik deel met je hoe ik het altijd zelf, na zo’n relaxte periode, aanpak.

PS: Wil je graag een keertje 1-op-1 met mij een gratis 30 minuten sessie afspreken? Ga dan naar: https://relaxedgezond.nl/contact/

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Share This