Hoe laat ik het diëten los?

door 29 september 2021Video0 Reacties

Hoe laat ik het diëten los? - Relaxed Gezond

Hoe laat ik het diëten los?

Regelmatig krijg ik de vraag: Ik wil gezond afvallen zonder dieet maar hoe laat ik het diëten los? Hoe stop je met het obsesief bezig zijn met eten?

In deze Masterclass (klik op de video hieronder) leer ik je hoe je los kan komen van je dieet/dieetregels (die heel veel onrust in je hoofd veroorzaken) naar die relaxte manier van eten waar je op een gezonde manier van afvalt.

Veel plezier met kijken!

Inge

PS: Je kan je nu al inschrijven voor de eerst volgende gratis Minder Snoepen en Snaaien Challenge! Een gratis 5 daagse challenge waarin ik je leer om het op de juiste manier aan te pakken zodat je op een relaxte manier afvalt zonder dieet. Ben je er bij?

Klik hieronder op de knop om je aan te melden:

Wil je een keer live deelnemen aan een gratis Masterclass?

Dat kan!  Meld je dan hier gratis aan voor mijn besloten coaching Facebookgroep.

Ik ben hier (bijna ;-)) iedere woensdagochtend om 9.00 uur live.
Je kunt in de community vragen aan mij stellen over afvallen zonder dieet en die relaxte relatie met eten.

Gratis e-book: ‘De 3 Gouden Stappen om de regie op je eetgedrag te pakken’. Download hier

Share This