Hoe pak je de regie over je eetgedrag?

door 30 augustus 2021Podcast0 Reacties

Hoe pak je de regie over je eetgedrag? -Relaxed Gezond

Podcast #1

Hoe pak je de regie over je eetgedrag?

Als je de regie weer over je eetgedrag pakt ben je in charge over wat, wanneer en hoeveel je eet. En dat maakt dat je steeds meer die dingen eet die je echt wilt eten.

Het gevolg daarvan is dat je een gewicht krijgt wat bij je past. Je valt af.

Hoe je eenvoudig de regie pakt, zonder dat je een heel eetpatroon binnen 24 uur moet omgooien en zonder angst dat je het niet goed doet en je dus op een soort van streng regime moet, vertel ik je in deze allereerste podcast.

Veel luister plezier en leuk als je een like geeft of een comment.  De app is gratis te downloaden (link onderaan pagina)!

Inge

PS: Binnenkort start mijn gratis challenge “Minder Snoepen en Snaaien weer. En jij kan erbij zijn! Al meer dan 3000+ deelnemers gingen je voor. Meld je hier aan. Dan zie ik je snel!

Meer weten?

Mijn training Succesvol in Balans is gericht op het pakken van de regie op je eetgedrag zonder te hoeven diëten.

Ben jij dit?

Je geniet van het leven. Lekker eten is héél belangrijk voor je. Maar je snoept en snaait net iets teveel en als je naar jezelf in de spiegel kijkt wil je toch echt iets veranderen. Een fit-girl is niet realistisch maar iets fitter, meer energie en zelfvertrouwen zou best fijn zijn. Gewoon weer lekker en gezond in je vel.

Hoe zou het zijn als ik jou mag helpen en jou die broodnodige schop onder je kont geef?
Zodat jij weer slanker, met meer zelfvertrouwen, fitter en gezonder in die spiegel kan kijken?
En als klap op de vuurpijl minder onrust ervaart en weer volop van het leven en zonder schuldgevoel van eten kan genieten.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Share This