Relaxed Gezond Community

Maak van gezond eten een makkie

We doen het samen in de relaxed gezond Community

Lekkere recepten

Meer dan 50 gezonde recepten in 4 complete weekmenu’s en E-books

Support

24/7 toegang tot contact, handvatten voor die positieve mindset

GEZONDE LIFESTYLE

Verander je leefstijl & mindset voor meer rust in je hoofd

Herken jij je hierin?

$

 Je bent een expert in het afvallen, maar volhouden is een ding.

$

Je hebt een druk maar ook gezellig leven, waardoor je het lastig vindt om je te houden aan je voornemens.

$

Wat je nastreeft is vooral een gezond gewicht, maatje 38 is niet persé noodzakelijk.

$

Je wilt dolgraag een gezonder eetpatroon, maar je mist goede voorbeelden. Verder wil je graag makkelijke recepten met normaal eten.

$

Je hebt ook een gezin/familie waar je rekening mee dient te houden.

$

Je hebt wellicht al eens  mee gedaan met een (gratis) training of je volgt ons al een tijdje op de social media. Je wilt nu nog een stapje bijzetten.

$

Je bent op zoek naar dat steuntje in de rug en wilt graag wat extra handvatten.

Voor wie is de Community?

Deze Facebook groep is voor jou als je alles uit je leven wilt halen, maar daarnaast het ook lastig vindt om een gezond gewicht te behalen en te behouden.

In deze besloten groep gaat het maar om één ding: Lekker in je vel zitten. Uiteraard binnen jouw eigen en unieke leven. Met als resultaat dat je frustratie en onrust áfneemt terwijl de kwaliteit van je leven, je uiterlijk en energie tóeneemt.

De succesfactor voor dit alles is het verbeteren van jouw leefstijl. Niet van de ene op de andere dag een complete ommezwaai van je leven, maar heerlijk relaxed.

Vanuit dit uitgangspunt is de Community opgericht.

Dit staat er allemaal voor je klaar.

FOOD: Easy & Slanke recepten

De vier complete voorbeeld weekmenu’s staan vol met recepten voor ontbijt, lunch, tussendoortjes en avondeten. Deze weekmenu’s zijn bedoeld als handvat zodat je meteen die eerste stap kan zetten. Alle goede voedingsstoffen zijn er in verwerkt.

 

MINDSET & PRAKTISCHE INFORMATIE

 

Je vindt het antwoord op de volgende vragen:

  • Hoe houdt ik maat met eten?
  • Ik wil graag gezonder gaan eten maar hoe krijg ik mijn gezin hierin mee?
  • Hoe eet ik minder suiker?
  • Hoeveel mag ik eten op een dag?
  • Hoe blijf ik in balans?
  • Hoe ga ik om met emo-eten.

De voordelen van de Community

1

 De coachvideo’s leveren je nieuwe inzichten en eyeopeners op.  De healthy challenges geven je een extra zetje bij het ontwikkelen van je gezondere eetpatroon.

2

Super handige E-books voor weekmenu’s, ontbijt-, lunch- en tussendoor recepten. Alles kun je met elkaar combineren. Regelmatig worden er nieuwe recepten geupload.

3

Ik ben regelmatig online en vraag jouw input voor nieuwe content zodat jij gaat vinden waar je naar opzoek bent. Maar kijk ook eens bij de tips en successen van de mededeelnemers. Daar ga je veel in herkennen.

Dit is wat de deelnemers zeggen…

Ik heb een programma gevolgd in het ziekenhuis, en dit is echt een heel goed vervolg er van. Omdat veel collega’s koolhydraat arm eten was ik zo getriggerd dat ik het ook wilde doen, wetend dat het voor mij niet werkt. Dus het doet mij goed naar uw filmpjes te luisteren, dit had ik echt nodig.

Mari-Carmen

Gelukkig zat mijn basis en mindset er nog steeds in, dankzij jou!
 Ik eet nu gewoon normaal weer, maar ook een stukje taart op een feestje en een frietje op zijn tijd.
Allerbelangrijkste: ik voel me zoooo veel beter weer door de gezonde voeding!! 💪🏻 Super blij mee.

Janneke

Ik houd ontzettend van koken en lekker eten. Dit is echt een hobby. Mijn uitdaging was om hier een balans in te vinden. Ik vind het verschrikkelijk als iemand mij gaat vertellen wat ik moet gaan eten. Mijn motto is altijd geweest: Verander je leven begin bij jezelf.

Monique

Veelgestelde vragen

Zit er geen addertje onder het gras?

Nope, dit is wat het is. Je betaalt echt eenmalig deze prijs. Heb je toch nog twijfels en wil je het liever vooraf nog even checken. Voel je vrij om te mailen naar: inge@relaxedgezond.nl

Wat gebeurt er als ik betaald heb?

Zodra je de veilige betaalmodule doorlopen hebt ontvang je automatisch een bevestigingsmail. Daarin ontvang je verdere instructies over hoe je je kan aanmelden voor de groep en waar je alle informatie kan vinden.

Wat nu als ik spijt krijg van mijn aankoop?

We leven in een vrij land. Als jij binnen 24 uur niet gaat krijgen wat je vind, dan geef je dat aan via inge@relaxedgezond.nl. Dan gaan wij er vanuit dat je eerlijk en oprecht bent

Wat mag ik verwachten van de groep?

Zodra je binnen komt in de groep krijg je nogmaals informatie waar je precies alle tools kan vinden. Al het materiaal bekijk je zelf en op je gemak in je eigen tijd. Wil je graag extra persoonlijk begeleid worden? Stuur dan een berichtje naar inge@relaxedgezond.nl