Inge van Helden

Lifestyle en voedingsexpert

Hoi, ik ben Inge van Helden

Wat ik het allerliefste doe? Jou als ambitieuze, ondernemende vrouw leren hoe je een gezond eetpatroon creëert zodat jij 365 dagen per jaar een goed figuur hebt en zo iedere dag met plezier in de spiegel kijkt! Want dat geeft energie en is life-changing!

Ik ben biochemicus (ik weet alles over de menselijke cel), gediplomeerd Voedings- en Leefstijl Expert. Geef het een naam…  

De afgelopen 6 jaar heb ik ongelovelijk veel geinvesteerd in hoe ik jou het beste kan inspireren om gezonder te gaan eten. Met heel veel plezier heb ik mij verdiept in de gedragspsychologie en de werking van de mindset. Daarvoor volg ik, tot op de dag vandaag, trainingen bij de beste coaches van Nederland. Ik kan niet wachten om mijn kennis met je te delen!

Hoe ik ik dat doe? Dat doe ik met behulp van een Gratis Facebook Community, Online trainingen, Coach trajecten en natuurlijk heerlijke recepten.

Hoe mooi is het dat ik deze kennis aan jou mag gaan doorgeven.

 

Liefs, Inge

This is 100% Inge

$

Ik lust zelf alles. Behalve rauwe uien. Dus haring ja, uitjes nee. Als je mij mijn gang laat gaan kan ik de hele dag wel eten. Maar ik doe het niet. Dit is niet wat mensen direct van mijn verwachten. Maar wat ik inmiddels goed onder controle heb.

$

Ik was nog net 34 toen ik mijn tweeling kreeg. Een klein wonder. Inmiddels zijn het twee gezonde tieners.

$

Ik ben in 2014 begonnen als voedingscoach. Toen vertelde ik mensen wat ze moesten eten. Na 3 maanden kwam ik er al achter dat dat niet werkte.
Ik startte met les van de beste internationale coaches. Dat was het begin van mijn reis om e-books en trainingen te ontwikkelen die wel impact hebben op iemands leven. 

“Ik kan heel blij worden van een goede cappuccino met een stukje pure chocolade

Contact Informatie

Postadres:

3343 BP13, Hendrik Ido Ambacht

E-mail:

 inge@relaxedgezond.nl

Technische support Huddle:

support@relaxedgezond.nl

Ons team reageert op werkdagen van:

Ma t/m vrijdag 08.30 – 17.00
Weekend Relax