Inge van Helden

Lifestyle en voedingsexpert

Hoi, ik ben Inge van Helden

De no-nonsence afval coach voor actieve en ondernemende vrouwen.

Om maar meteen met de deur in huis te vallen. Ik houd ontzettend van lekker eten. Al heel mijn leven. Hoe vaak ik als kind al met pijn in mijn buik zat omdat ik te veel gegeten had is echt ontelbaar. Ieder weekend, feestdagen, vakanties en uitjes daar hoort lekker eten en drinken bij. En nog steeds vind ik dat eten genieten is. Alleen heb ik het bij mijzelf al jaren onder controle.
Ook toen ik 4 dagen voor een baas werkte, een man met een eigen zaak die regelmatig in het buitenland zat, een (te vroeg) pas geboren tweeling had en mijn ouders tegelijker tijd ongeneselijk ziek werden bleef ik slank.

Sinds 7 jaar help ik, met succes, actieve en ondernemende vrouwen, vaak in combinatie met een gezin en een leuke/drukke baan, om hun droom te behalen.
Eerst in een volle 1-op-1 praktijk nu volledig online. Ik maak het voor mijn deelnemers mogelijk om hun liefste wens te realiseren en daardoor voelt hetgeen wat ik doe nooit als werk.

“What you see is what you get” is mijn motto. Zowel als coach als prive. Ik klets graag, maar houd ook van “niet lullen maar poetsen”. Ik zet je op het juist spoor, ben super gedreven, gek op appeltaart met slagroom, cappuccino’s en ga er graag op uit met mijn gezin. 

Je kop in het zand steken brengt je niet verder dus ik maak afvallen graag makkelijk. Vaak weet je het wel maar doe je het niet. Mijn deelnemers kennen mij als degene die hen  ‘liefdevol een schop onder hun kont geeft’. Eerlijkheid duurt namelijk het langst. Altijd. Soms komt dat niet altijd even aardig over maar als dat nodig is om jou 365 dagen met plezier in de spiegel te laten kijken doe ik het wel!

Want blijvend succes bij mijn deelnemers is mijn missie en daar sta ik iedere dag met heel veel plezier voor op!

Liefs, Inge

This is 100% Inge

$

Ik lust zelf alles. Behalve rauwe uien. Dus haring ja, uitjes nee. Als je mij mijn gang laat gaan kan ik de hele dag wel eten. Maar ik doe het niet. Dit is niet wat mensen direct van mijn verwachten. Maar wat ik inmiddels goed onder controle heb.

$

Ik was nog net 34 toen ik mijn tweeling kreeg. Een klein wonder. Inmiddels zijn het twee gezonde tieners.

$

Ik ben in 2014 begonnen als voedingscoach. Toen vertelde ik mensen wat ze moesten eten. Na 3 maanden kwam ik er al achter dat dat niet werkte.
Ik startte met les van de beste internationale coaches. Dat was het begin van mijn reis om e-books en trainingen te ontwikkelen die wel impact hebben op iemands leven. 

“Ik kan heel blij worden van een goede cappuccino met een stukje pure chocolade

Contact Informatie

Postadres:

3343 BP13, Hendrik Ido Ambacht

Heb je een vraag, stel deze gerust via onderstaand contact formulier:

Ons team reageert op werkdagen van:

Ma t/m vrijdag 08.30 – 17.00
Weekend Relax