Inge van Helden

Lifestyle en voedingsexpert

Hello!

Ik ben Inge van Helden.
Trainer, Coach, Biochemicus, Lifestyle & Voedingsexpert. Geef het een naam… Anyway, ik vertel je even kort wat ik doe.
Ik help zelfbewuste levensgenieters om alles uit hun leven & voeding te halen. Hoe? Dat doe ik met behulp van een  Community, Online trainingen, Coach trajecten en 1-op-1 Coaching.

Lekker in je vel zitten, jezelf zelfverzekerd voelen, energiek en gezond zijn. Begrippen die vaak naar boven komen tijdens de gesprekken die ik heb met mijn deelnemers. Jarenlang werkte en werk ik zelf keihard aan mijn persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Ik beet me helemaal vast in het (online) coachen, gedragspsychologie en de werking van de mindset en de invloed op hoe we het leven beleven.

Hoe mooi is het dat ik deze kennis aan jou mag gaan doorgeven.

 

Liefs, Inge

This is 100% Inge

$

Ik lust zelf alles. Behalve rauwe uien. Dus haring ja, uitjes nee. Als je mij mijn gang laat gaan kan ik de hele dag wel eten. Maar ik doe het niet. Dit is niet wat mensen direct van mijn verwachten. Maar wat ik inmiddels goed onder controle heb.

$

Ik was nog net 34 toen ik mijn tweeling kreeg. Een klein wonder. Inmiddels zijn het twee gezonde tieners.

$

Ik ben in 2014 begonnen als voedingscoach. Toen vertelde ik mensen wat ze moesten eten. Na 3 maanden kwam ik er al achter dat dat niet werkte.
Ik startte met les van de beste internationale coaches. Dat was het begin van mijn reis om e-books en trainingen te ontwikkelen die wel impact hebben op iemands leven. 

“Ik kan heel blij worden van een goede cappuccino met een stukje pure chocolade

Interesse in samenwerking of benieuwd naar mijn coaching mogelijkheden?

Stuur een berichtje met daarin jouw vraag voor een vrijblijvende bel- of beeldafspraak van 15 minuten.

3 + 4 =