Van alles of niets
naar:
Succesvol in Balans

Calorieën tellen of afvallen zonder dieet met gewoon eten?

Wil je 365 dagen met plezier in de spiegel kijken? Zonder een dieet en succesvol?

Ervaring in afvallen voeding & mindset

Vrouwelijke deelnemers getraind en gecoacht

Volgers op Facebook/instagram

Yes dit wil je toch?

  • Een eetpatroon waarvan je weet dat je afvalt maar waarmee je ook het goed voorbeeld richting je kinderen geeft.
  • Geen dieet maar normaal gezond en lekker eten waar je energie van krijgt en wat naadloos aansluit bij je gezin en werk.
  • Kunnen genieten van lekkers en op tijd kunnen stoppen.
  • Een bewezen training om meer structuur, kennis en motivatie te krijgen om het daarna zelf te gaan doen.

Onderzoek wijst uit dat gemiddeld slechts 10% van de vrouwen die een dieet volgt er blijvend mee afvalt. Met als gevolg dat 90% na een jaar weer terug is op het oude gewicht. Of erger: zwaarder is geworden.

Met Succesvol in Balans Basis leer ik je bij die 10% te horen en dat zonder dieet.

Wat krijg je?

In 6 weken (online modules) leer ik jou mijn geheimen die mij al zeker 30 jaar slank houden of weer op gewicht brengen zodra ik weer ben aangekomen.

En dit is nog niet alles. Na deze 6 weken krijg je als bonus toegang tot de workshop ‘Moeiteloos Volhouden’.

Als een jaarprogramma met extra persoonlijke begeleiding net te veel voor je is, (wat okay is), biedt Succesvol in Balans Basis alles wat je nodig hebt voor blijvend succes!

Loop jij hier momenteel op vast?

M
Je wilt dolgraag eten op een manier die bij jou past. Maar je wilt er tegelijkertijd ook zo ontzettend graag van afvallen.
M

Je weet echt wel wat gezond is. En diep van binnen weet je ook dat het ergens beter moet. Je wilt je kinderen het goede voorbeeld geven, maar het lukt je niet.

M
Je schuift telkens heen en weer. Het is eigenlijk “alles of niets”. Je mist de echte balans.
M

Genieten vind je belangrijk maar hebt niet de controle op het juiste moment
Achteraf heb je vaak spijt, had ik maar…

M

Je bent er moe van. En misschien ook wel moedeloos. Je hebt al van alles geprobeerd, hebt keihard geknokt en gestreden en toch blijft die weegschaal maar hangen op hetzelfde getal. Het schiet gewoon niet op. Je lijkt alles wel verkeerd te doen en je realiseert je dat je echt wel heel hard je best doet. Alleen zonder het resultaat waar je zo naar verlangt…….

Als de situatie blijft zoals die nu is, dan staat die bikini deze zomer niet leuk. Maar de zomer daarna ook niet! Je moet er niet aan denken en duwt deze gedachte liever snel weer weg.

Yes, grijp deze kans nu!

Met de training Succesvol in Balans basis ontwikkel je in 6 weken een gezond eetpatroon.

Na deze 6 weken heb je weer structuur en houvast. Het blijvend toepassen en stap voor stap verbeteren van je eetpatroon zorgen ervoor dat je blijvend afvalt.

Kennis is mooi maar alleen als het toegepast wordt. Samen gaan we dit doen.  Iedere week komt er een module beschikbaar met een motiverende coachingsvideo. Samen met het werkboek van die week ga je stap voor stap richting jouw doel. Geheel in eigen tijd. 24/7 Beschibaar en 6 maanden toegankelijk! As easy as that.

Ik doe geen loze beloftes, deze aanpak werkt!

Het heeft er voor gezorgd dat ik ook nu, ruim 2 jaar na mijn overgang (ik ben uit 1973 dus reken maar na), nog steeds op gewicht ben en blijf (68 kg bij 1.75).

Ook mijn deelnemers hebben het met succes toegepast. Dus het werkt. Als jij maar echt wilt en openstaat om te doen wat nodig is.

Resultaat: Succesvol en blijvend afvallen zonder dieet.

Je start direct.
Op vakantie gaan of deze week drie verjaardagen hebben is dus geen enkel probleem 😉.

Hoe fijn zou het zijn als je…

N

Begeleiding krijgt bij het behalen van je doel. Van iemand die veel ervaring heeft en jou helpt om alles uit jezelf te halen.

N

In je waarde gelaten wordt. Maar wel aan de slag gaat om jezelf te verbeteren op een manier waar je je levenlang plezier van hebt.

N

Blijft genieten zonder strakke regels. Hierdoor hoef je jezelf niet in allerlei bochten te wringen. Met als gevolg dat je jezelf meteen beter voelt.

N

Sneller je grenzen kan aangeven. Omdat je precies weet wat, wanneer en hoe je wilt eten.

N

Meer energie overhoudt voor die dingen die jij heel belangrijk vindt. Omdat overzicht en helderheid zorgt voor rust. Zo blijft de accu voldoende opgeladen.

N

Minder last gaat hebben van dat eeuwige schuldgevoel. Omdat je precies weet waar voor jou de ruimte zit om ongedwongen te kunnen genieten.

N

Een duidelijk plan hebt met meer structuur. Zodat je precies weet welke acties je moet ondernemen die bij jou als persoon en je  leven passen. Deze acties helpen je in de richting van jouw doel.

Ik weet nu hoe ik mijzelf kan herpakken. Ik eet nu zoals ik wil eten en dat geeft zoveel meer rust. En ja, als ik eens een keer wat ongezonder eet, pak ik mijn manier van eten weer op. Dat voelt top. Bijna bijzonder dat mijn dat nu wel lukt.

Jeannet

Dit is echt anders. Geen dieet of ingewikkelde dingen maar meer opzoek gaan naar hoe ik zelf wil gaan eten. Heerlijk. Ik eet nog steeds een koekje of wat lekkers. Ik voel mij hier veel beter bij, dan bij alles wat ik al gedaan heb.

Jackliene

Alle tips heb ik op mijzelf toegepast en tot op de dag van vandaag ben ik wie ik graag wil zijn. Ik weet hoe ik mijzelf weer op de rit kan zetten. Iedere dag weer opnieuw kijk ik met plezier in de spiegel. Ik gun het jou ook van harte.

Jacoline

Het Succesvol in Balans 6 weken programma tijdelijk voor slechts € 47 eenmalig!
+ BONUS
START DIRECT!

Wat mag je verwachten?

MODULE 1 t/m 6

Ga je aan de slag om je complete eetpatroon in balans te brengen zodat je er blijvend mee gaat afvallen.

Je ontdekt precies wat en wanneer je kan en mag eten.

Je krijgt antwoord op al je voedingsvragen.

Je ziet door middel van een e-book wat gezond eten is en hoeveel voor jou het beste is.

Je hebt overzicht in wanneer je kan snoepen/snacken op een manier dat het afvallen niet in de weg zit.

Je krijgt die liefdevolle schop onder je kont zodat je blijft afvallen en je gewicht weet te behouden.

Resultaat na dit programma:

  • Geen moeten of niet mogen of dieten meer. Maar een compleet overzicht en plan wat perfect binnen jouw persoonlijke leven past waarmee je blijvend afvalt.
  • Jij hebt een ijzersterk basis eetpatroon met een ideale balans tussen wat jouw lichaam nodig heeft en mét de geniet momenten die jij echt belangrijk vindt. 
  • Rust in je hoofd en weten waar je aan toe bent. Bye bye twijfel en onzekerheid. Je ervaart die balans!
  • Je valt af en ervaart dat het volhouden lukt! Want je ziet het, voelt het en hebt een helder doel én plan van aanpak waar je je hele leven mee verder kan.

Waar wacht je nog op? Van wie heb je toestemming nodig? 

Heel even tussen ons: Begrijpt jouw partner jou echt? Snapt hij wat jij echt graag wilt? Of zegt hij: snoep dan gewoon wat minder. Maar is dat nu net de crux?

Zij zijn al succesvol afgevallen met de training Succesvol in Balans

Het lezen alleen al hielp mij om de juiste dingen te gaan doen. Ik kreeg precies de juiste informatie. Door de vragen in het programma werd ik aan het denken gezet en dat heeft mij enorm geholpen.

Petra de Hoog (-6 kg)

Ik kan nu, oprecht, zeggen dat ik lekker in mijn vel zit. Ik heb nu een eetpatroon waar ik prima mee kan leven en dat vind ik eigenlijk het allerbelangrijkste. Eerlijk gezegd had ik dit vooraf niet kunnen bedenken.

Ali Zanen (-8 kg)

Enorm blij met de online begeleiding van Inge. Duidelijke uitleg, Mijn eetpatroon is zoveel beter geworden en ik val er mee af. Door gewoon te blijven doen. Ik kan het iedereen aanraden.

Marleen van der Lee (-12 kg)

Misschien wil je dit nog weten

Ik heb er eigenlijk geen tijd voor, is dit wel het juiste moment?

Het is altijd een heel goed idee om je te richten op het verbeteren van je eetpatroon. Als je denkt dat je geen tijd hebt dan ben je waarschijnlijk drukker met dingen waarvan je denkt dat ze heel belangrijk zijn maar die er in essentie niet echt toe doen. Want wat is er belangrijker dan je eigen gezondheid?

Is dit geschikt voor emotie-eters?

Het werkt voor alle eters die bewust met het een bezig willen zijn. Je gaat juist op zoek naar je eigen specifieke valkuilen (of dat nu emo-eten of bijv. gezelligheidseten is) en die los je op.

Wanneer begint de training

Je krijgt na je aanmelding direct 6 maanden toegang tot Succesvol in Balans basis  waar je direct met de eerste module kan beginnen. 

Moet ik een bepaalde basiskennis hebben?

Als je weet dat een appel gezonder is dan een stuk appeltaart, dan is dat voldoende. Dit is een kwestie van gezond verstand. En ik denk dat je in het verleden al vaker gericht hebt op het aanpassen en gezonder maken van je eetpatroon. Dus die kennis heb je waarschijnlijk al in huis

Verder deel ik sowieso alle basis kennis over voeding met je omdat het gewoon handig is om het erbij te hebben.

Krijg ik nog extra support?

Helaas is het basisprogramma niet geschikt voor persoonlijke coaching.
Bij Succesvol in Balans premium ben ik als coach 1x per maand live en ben ik ook regelmatig aanwezig in de besloten community (de Huddle). Hier geef ik antwoorden en deel ik tips en tricks.
Voor technische vragen kan er uiteraard altijd worden gemaild naar support.

Hoelang ben ik ongeveer bezig met een module?

Voor de maak-opdrachten reken op 10 minuten per dag (ca. 1 uur per week) . 

Het maken van de opdrachten is geen wedstrijd of het maken van huiswerk. De gehele cursus is er op gericht dat je jezelf gezondere eetgewoontes eigen maakt. Dat is een investering van een stukje van jouw tijd voor jouw gezonde toekomst en die is onbetaalbaar.

Waar vind ik het cursus materiaal?

Die vind je in de beveiligde online leeromgeving incl. mobiele app. Vervolgens kun je 24/7 inloggen met ieder device van waar ook ter wereld. 

Eerdere pogingen waren onsuccesvol, waarom zou dit wel werken?

Ik snap dat dit frusterend is. Je hoort iedereen roepen dat je het gewoon even moet gaan doen, maar zelf heb je (nog) geen resultaten geboekt. Ik kan je verzekeren dat iedereen gezonder kan gaan eten. Want laten we eerlijk zijn. Er is er is plenty aanbod van gezond eten. Alleen zit het op een of anderen manier niet voldoende in jouw systeem om er daadwerkelijk te gaan doen.

Met behulp van Succesvol in Balans, laat ik je precies zien wat je moet doen om resultaat te kunnen behalen. Ik deel mijn eigen stappenplan en strategie met je. Wetenschappelijk bewezen! Dit kun je als een blauwdruk gebruiken voor je eigen leven. Ik laat je stap voor stap zien hoe je je eetpatroon kunt verbeteren zodat je niet langer tijd verspilt aan oude gewoontes die niet werkten. We focussen ons op datgene wat wel werkt, zodat je daar meer resultaat uit kunt behalen.

Voor wie is deze cursus geschikt?

Ik zou liever willen zeggen: Voor wie niet?
Wel is het zo dat voor Succesvol in Balans basis zelfdiscipline belangrijk is. Als dit je valkuil is (volhouden) adviseer ik sterk te gaan voor premium.

Bij premium gaan we nog dieper in op het volhouden (mindset) en begeleid ik je een jaar lang.

Geloof jij dat investeren in jezelf de beste lange termijn keuze is? En is een verandering in levensstijl echt wat je wilt? Ben je bereid te veranderen en actie te ondernemen? Dan is Succesvol in Balans de juiste match.

Ik ben diabeet, kan ik wel meedoen?

Deze training is er op gericht om gezonder te gaan eten. Volledig verantwoord volgens de wetenschappelijk richtlijnen. Dus als jij niet op zoek bent naar een dieet is dit ook geschikt voor jou.

Niet goed? Geld terug garantie?

Ik heb dit programma vooraf uitgebreid getest in mijn praktijk. De resultaten heb ik mogen ervaren bij mijn deelnemers. Ik hoop dus, van harte, dat je mee doet.

Daarom:. Ben je binnen 14 dagen niet tevreden over de cursus, dan maak ik zonder problemen je geld naar je terug over. Dit betekent dat je investering in deze cursus zo goed als risicoloos is

Je hebt tot hier doorgelezen…start nu met het bereiken van je droom!

Stop met scrollen en maak een beslissing.

Weet dat er NIETS gebeurd zolang jij blijft wachten. Zolang jij blijft hopen ga jij die rust en balans niet vinden.

Training Succesvol in Balans