Ontdek het geheim van afvallen zonder dieet

In 10 minuten per dag samen met mij

Ervaring in afvallen voeding & mindset

Vrouwelijke deelnemers getraind en gecoacht

Volgers op Facebook/instagram

Heb jij ook al zoveel pogingen ondernomen?

Al jaren help ik ondernemende vrouwen met afvallen zonder dieet en mét een blijvend resultaatVeel vrouwen staren zich blind op het volgen van een dieet. Hoe strenger, hoe beter… toch?

Onderzoek wijst uit dat gemiddeld slechts 2% van de vrouwen die een dieet volgt er blijvend mee afvalt. Dat betekent dus dat 98% na een jaar weer terug is op het oude gewicht. Of nog erger, zelfs zwaarder is geworden.

Hoor jij bij de groep van 2 of 98 procent?

Wanneer je niets mag én je ook nog eens van alles moet, word je leven nou niet bepaald leuker. En zodra je weer stopt met je dieet, schema of tellen, is er nog steeds niets wezenlijks aan jou veranderd. Logisch dat je weer in je oude jo-jo en alles-of-niets gedrag vervalt. Zonder resultaat. Grote kans dat je motivatie daarna ook nog eens tot het nulpunt is gedaald.

Zelf houd ik al mijn hele leven van lekker eten, etentjes met vrienden en vakantie’s etc. Ik geniet dus echt van de leuke momenten  in mijn leven. Met een goed glas wijn, maar ik bepaal hoever ik daarin ga.

Alle dieten heb ik wel geprobeerd om mee te gaan afvallen. Maar geen enkel dieet hield ik langer dan 2 weken vol…

Loop jij hier momenteel op vast?

$

Je hebt geen overzicht. Hierdoor ervaar je vaak stress en onrust  rondom je eten. Je hebt regelmatig het idee dat je wat maar wat aanmoddert en niet weet hoe je het doorbreekt.

$

Je behaalt je doel niet. Je weet wel wat je wilt en je droomt erover, maar je belandt al snel in de waan van de dag. Hierdoor verval je iedere keer weer in je oude eetgedrag.

$

Je wilt heel graag blijven genieten van lekkere dingen, maar je schiet al snel door als je toch wat neemt.

$

Je twijfelt continue of je wel het juiste eet. Door die twijfel blijf je maar zoeken naar het ideale dieet, tegen beter weten in. Je raakt alleen maar verder van jezelf verwijderd.

$

Wat je eigenlijk zou willen is dit samen met je gezin kunnen doen. Hoe pak ik dit aan?

Houd jezelf de spiegel voor..

In 10 minuten per dag 1kg ,5kg of 10kg of nog meer afvallen? Ja daaaaaag……..

Wachten even! Bij Relaxed Gezond zijn we gericht op gedragsverandering. Hier gaan we dus anders te werk.

Iedere dag 10 minuten bewust bezig zijn met hoe je graag wilt gaan eten heeft als resultaat dat jij je huidige manier van eten echt gaat veranderen. En anders gaan eten dan dat je deed, betekent: Afvallen.

En doordat jij in charge bent behoudt je een voldaan, fijn gevoel en krijg je snel méér zelfvertrouwen.

Hoe je dat bereikt?
De gouden combinatie van voeding én mindset. Daar heb ik mij de afgelopen jaren in gespecialiseerd en heb ik al zeker meer dan 1000 vrouwen mee mogen helpen. Alles wordt uitgebreid behandeld in de online training ‘Succesvol in Balans’.

Al tijden eet ik wat er bij mij past en kijk ik ’s ochtends met een blij gevoel in de spiegel.

Hoe fijn zou het zijn als…

$

Je precies weet waar je aan toe bent.

$

Je jouw liefste doel bereikt en behoud.

$

Je blijft genieten.

$

Je sneller je grenzen kan aangeven.

$

Je meer energie overhoudt voor die dingen die jij heel belangrijk vindt.

$

Het hele gezin meegaat in een gezondere leefstijl.

$

Je eetpatroon simpelweg aansluit bij wie je bent en hoe jij je leven wilt leven.

Ik weet nu hoe ik mijzelf kan herpakken. Ik eet nu zoals ik wil eten en dat geeft zoveel meer rust. En ja, als ik eens een keer wat ongezonder eet, pak ik mijn manier van eten weer op. Dat voelt top. Bijna bijzonder dat mijn dat nu wel lukt.

Jeannet

Dit is echt anders. Geen dieet of ingewikkelde dingen maar meer opzoek gaan naar hoe ik zelf wil gaan eten. Heerlijk. Ik eet nog steeds een koekje of wat lekkers. Ik voel mij hier veel beter bij, dan bij alles wat ik al gedaan heb.

Jackliene

Alle tips heb ik op mijzelf toegepast en tot op de dag van vandaag ben ik wie ik graag wil zijn. Ik weet hoe ik mijzelf weer op de rit kan zetten. Iedere dag weer opnieuw kijk ik met plezier in de spiegel. Ik gun het jou ook van harte.

Jacoline

Ontdek het geheim van het succes van deze 6 weekse training in 6 modules

MODULE 1

Waarom Balans?

 Beginnen bij het begin: Als je weet wat je echt motiveert, wordt het veel gemakkelijker om je aan je goede voornemens te blijven volhouden

 MODULE 2

Klaar voor de start

 Ik deel alle do’s en dont’s met je zodat je begrijpt waarom en hoe je het op deze manier het beste kan aanvliegen. Een beter begin is er niet.

MODULE 3

Je ideale eetdagen

Aan het einde van deze module heb je een handige structuur en veel meer overzicht en weet je al precies waar jij je op kan gaan richten.

MODULE 4

Lig je op koers?

Hoe gezonder jij eet, hoe blijer je lichaam en dat merk je. Dit heeft direct invloed op je mindset. Zie je gewicht dalen.

MODULE 5

Ruimte voor lekkers

Wanneer jij kan genieten, houd je het vele malen beter vol. Je weet wat je wilt kiezen. Nee zeggen wordt zo een stuk makkelijker.

MODULE 6

De complete balans

 In deze module krijg je de balans over 365 dagen per jaar. Zo geniet je ook op vakantie én feestdagen zonder schuldgevoel.

Zij zijn al succesvol afgevallen bij Relaxed Gezond

Het lezen alleen al hielp mij om de juiste dingen te gaan doen. Ik kreeg precies de juiste informatie. Door de vragen in het programma werd ik aan het denken gezet en dat heeft mij enorm geholpen.

Petra de Hoog (-6 kg)

Ik kan nu, oprecht, zeggen dat ik lekker in mijn vel zit. Ik heb nu een eetpatroon waar ik prima mee kan leven en dat vind ik eigenlijk het allerbelangrijkste. Eerlijk gezegd had ik dit vooraf niet kunnen bedenken.

Ali Zanen (-8 kg)

Enorm blij met de online begeleiding van Inge. Duidelijke uitleg, Mijn eetpatroon is zoveel beter geworden en ik val er mee af. Door gewoon te blijven doen. Ik kan het iedereen aanraden.

Marleen van der Lee (-12 kg)

Misschien wil je dit nog weten

Ik heb er eigenlijk geen tijd voor, is dit wel het juiste moment?

Het is altijd een heel goed idee om je te richten op het verbeteren van je eetpatroon. Als je denkt dat je geen tijd hebt dan ben je waarschijnlijk drukker met dingen waarvan je denkt dat ze heel belangrijk zijn maar die er in essentie niet echt toe doen. Want wat is er belangrijker dan je eigen gezondheid?

Is dit geschikt voor emotie-eters?

Het werkt voor alle eters die bewust met het een bezig willen zijn. Je gaat juist op zoek naar je eigen specifieke valkuilen (of dat nu emo-eten of bijv. gezelligheidseten is) en die los je op.

Wanneer begint de training

Je krijgt na je aanmeldig direct en onbeperkt toegang tot de online training  waar je direct met de eerste module kan beginnen.

Moet ik een bepaalde basiskennis hebben?

Als je weet dat een appel gezonder is dan een stuk appeltaart, dan is dat voldoende. Dit is een kwestie van gezond verstand. En ik denk dat je in het verleden al vaker gericht hebt op het aanpassen en gezonder maken van je eetpatroon. Dus die kennis heb je waarschijnlijk al in huis

Verder deel ik sowieso alle basis kennis over voeding met je omdat het gewoon handig is om het erbij te hebben.

Krijg ik nog extra support?

Jazeker mits je lid bent van de community! Je mag tijdens deze training al je vragen in de leeromgeving aan mij stellen.

Hoelang ben ik ongeveer bezig met een module?

Reken op 10 minuten per dag. 

Het maken van de opdrachten is geen wedstrijd of het maken van huiswerk. De gehele cursus is er op gericht dat je jezelf gezondere eetgewoontes eigen maakt. Dat is een investering van een stukje van jouw tijd voor jouw gezonde toekomst en die is onbetaalbaar.

Waar vind ik het cursus materiaal?

Die vind je in de beveiligde online leeromgeving. Vervolgens kun je 24/7 inloggen met ieder device van waar ook ter wereld en vanaf ieder apparaat. 

Eerdere pogingen waren onsuccesvol, waarom zou dit wel werken?

Ik snap dat dit frusterend is. Je hoort iedereen roepen dat je het gewoon even moet gaan doen, maar zelf heb je (nog) geen resultaten geboekt. Ik kan je verzekeren dat iedereen gezonder kan gaan eten. Want laten we eerlijk zijn. Er is er is plenty aanbod van gezond eten. Alleen zit het op een of anderen manier niet voldoende in jouw systeem om er daadwerkelijk te gaan doen.

Met behulp van mijn training, laat ik je precies zien wat je moet doen om resultaat te kunnen behalen. Ik deel mijn eigen stappenplan en strategie met je. Wetenschappelijk bewezen! Dit kun je als een blauwdruk gebruiken voor je eigen leven. Ik laat je stap voor stap zien hoe je je eetpatroon kunt verbeteren zodat je niet langer tijd verspilt aan oude gewoontes die niet werkten. We focussen ons op datgene wat wel werkt, zodat je daar meer resultaat uit kunt behalen.

Voor wie is deze cursus geschikt?

Ik zou liever willen zeggen: Voor wie niet?

Geloof jij dat in investeren in jezelf de beste lange termijn keuze is en is een verandering in levenstijl echt wat je wilt? Dan zijn mijn (online) programma’s de juiste match.

Ik ben diabeet, kan ik wel meedoen?

Deze training is er op gericht om gezonder te gaan eten. Volledig verantwoord volgens de wetenschappelijk richtlijnen. Dus als jij niet op zoek bent naar een dieet is dit ook geschikt voor jou.

Niet goed? Geld terug garantie?

Ik heb dit programma vooraf uitgebreid getest in mijn praktijk. De resultaten heb ik mogen ervaren bij mijn deelnemers. Ik hoop dus, van harte, dat je mee doet.

Daarom:. Ben je binnen 14 dagen niet tevreden over de cursus, dan maak ik zonder problemen je geld naar je terug over. Dit betekent dat je investering in deze cursus zo goed als risicoloos is

Je hebt tot hier doorgelezen…start nu met afvallen zonder dieet

Stop met scrollen en maak een beslissing.

Weet dat er NIETS gebeurd zolang jij blijft wachten. Zolang jij blijft hopen ga jij die rust en balans niet vinden.