Succesvol in Balans

Met deze online training geef jij je eetpatroon een upgrade richting jouw doel!

Nu écht aan de slag met het gezonder maken van je eetpatroon en je er ook écht aan houden. Alleen dan maak jij je droom waar. Deze online training gaat je helpen je eetpatroon daadwerkelijk in balans te brengen, zodat je elke dag opnieuw een helder overzicht hebt van wat je wél wilt eten. Je biedt beter weerstand tegen emo-eten en je ervaart meer rust in je hoofd waardoor je meer ruimte hebt voor de leuke dingen in je leven! Ik ga je uitleggen hoe je dat voor elkaar kan krijgen.

Start 21 september 2020

Nieuwsgierig geworden? Scroll verder naar beneden

Meer balans, minder gewicht

Misschien heb je al vele pogingen ondernomen die allemaal op niets zijn uitgelopen. 
Misschien ben je inmiddels de expert op het gebied van gezonde voeding, maar lukt het je toch maar niet om je kennis om te zetten in daden.  Aan het einde van een dag heb je toch weer van alles gegeten wat je liever niet had gegeten. En, voor je het weet staat je poging alweer in de ijskast…

Maar het kan ook zijn dat je net hebt meegedaan met de Fresh Start training en dat je nu écht heel veel zin hebt om van die balans een succes van te maken. Je weet dat het mogelijk moet zijn. Alleen, waar begin je?
Je hebt zin om grip te krijgen op wat je eet. Je wilt duidelijkheid, weten dat je goed zit met je voeding en praktische handvatten om zo te gaan eten dat het je een stralend uiterlijk en een betere gezondheid oplevert.

Loop jij hier momenteel op vast?

$

Je hebt geen overzicht, waardoor je vaak stress en onrust ervaart rondom je eten. Je hebt regelmatig het idee dat je wat maar wat aan moddert, je hebt geen idee hoe je het kan doorbreken.

$

Je behaalt je doel niet. Je weet wel wat je wilt en je droomt erover, maar je belandt al snel in de waan van de dag. Hierdoor verval je iedere keer weer in je oude eetgedrag.

$

Je wilt heel graag blijven genieten van lekkere dingen, maar je schiet al snel door als je toch wat neemt.

$

Je twijfelt continue of je wel het juiste eet. Door die twijfel blijf je maar zoeken naar het ideale dieet, tegen beter weten in. Je raakt alleen maar verder van jezelf verwijderd.

$

Wat je belangrijk vind is een gezond lichaam waar jij je lekker in voelt en wat bij jou past. Deze wens zit diep.

Ik weet nu hoe ik mijzelf kan herpakken. Ik eet nu zoals ik wil eten en dat geeft zoveel meer rust. En ja, als ik eens een keer wat ongezonder eet, pak ik mijn manier van eten weer op. Dat voelt top. Bijna bijzonder dat mijn dat nu wel lukt.

Jeannet

Dit is echt anders. Geen dieet of ingewikkelde dingen maar meer opzoek gaan naar hoe ik zelf wil gaan eten. Heerlijk. Ik eet nog steeds een koekje of wat lekkers. Ik voel mij hier veel beter bij, dan bij alles wat ik al gedaan heb.

Jackliene

Alle tips heb ik op mijzelf toegepast en tot op de dag van vandaag ben ik wie ik graag wil zijn. Ik weet hoe ik mijzelf weer op de rit kan zetten. Iedere dag weer opnieuw kijk ik met plezier in de spiegel. Ik gun het jou ook van harte.

Jacoline

Hey, ik ben Inge en ik ben trainer/coach.

Al mijn hele leven houd ik ontzettend van lekker eten, etentjes met vrienden en vakantie’s. Liefst in combinatie met een goed glas wijn.
Jammer de bammer, als ik toe had geven aan alle verleidingen in de leuke en minder leuke periodes in mijn leven dan zou ik er nu niet zo bij zitten. Gelukkig weet ik, na vallen en opstaan, hoe ik mijzelf kan bijsturen. Ik hoef daarvoor geen dieet of wat dan ook te volgen.

Inmiddels kan ik mij wel dé expert noemen op het gebied van afvallen in combinatie met stress. Ik begeleidde in mijn praktijk al meer dan 300 mensen 1-op-1. Tijdens mijn online trainingen heb ik meer dan 1000  vrouwen geholpen om hun voedingspatroon te structureren en gezonder te maken waardoor ze afvielen en zo veel meer rust en tijd kregen voor de dingen die ze echt belangrijk vinden.

 

Hoe fijn zou het zijn als…

$

Je overzicht hebt. Je weet precies waar je aan toe bent. Omdat alles op papier (of digitaal) voor je neus staat.

$

Je jouw liefste wens bereikt doordat je een doordacht plan hebt. Je eetpatroon wordt blijvend gezonder en dat zie je en voel je aan je kleding.

$

Je wél blijft genieten van de dingen die je echt de moeite waard vindt. Je weet er mee om te gaan. Hierdoor geniet je juist meer zonder schuldgevoel.

$

Je sneller je grenzen kan geven en  makkelijker ‘nee’ zegt omdat je in één ogenblik weet waar je ruimte voor die week zit. Nooit meer “ja” zeggen op iets terwijl je eigenlijk “nee” bedoeld.

$

Je meer tijd en energie overhoudt voor die dingen die jij heel belangrijk vindt. Dat kan van alles zijn: je gezin, je partner, je vrienden, je familie. Je pakt het sporten weer op, of geniet gewoon eens van eventjes niets doen.

$

Je eetpatroon simpelweg aansluit bij wie jij bent en hoe jij je leven leeft? Je hoeft nooit meer geldt uit te geven aan veel dure producten die tijdelijk zijn.

Overzicht van de modules van Succesvol in Balans

In feite is gezonder gaan eten heel eenvoudig. In onze maatschappij is er immers meer dan voldoende aanbod aan gezond eten. Kwestie van gewoon gaan doen zou je denken. Maar er is nog veel meer aanbod in het ongezonde scala. Dat maakt het lastig. Hoe je dit op een slimme manier aanpakt ga ik je allemaal leren, zodat je het op jezelf kan gaan toepassen en het eindeloos kan blijven gebruiken.

In deze zeer praktische training vind je 6 modules die je gaan helpen om je huidige eetpatroon optimaal om te zetten in een versie die én bij jouw leven en wensen past én die je alle voedingstoffen geeft om vol met energie door het leven gaan.
Ik geef je al mijn tips en tricks om met
 je voedingspatroon praktisch aan de slag te gaan.  Geen gedoe over wel en niet mogen, maar gewoon goed eten waar jij van opknapt met ruimte voor lekkers. Jij bepaalt welk lekkers.

Elke module bestaat uit een video- of audiobestand waarin ik alles met je deel. We gaan echt samen aan de slag. Ook vind je bij elke module een werkboek en/of downloads die je gaat gebruiken om van je gezonde gewoontes een blijvend succes te maken. 

MODULE 1

Waarom Balans?

 Beginnen bij het begin: Waarom wil jij afvallen? In deze module gaan we helder krijgen waarom jij nou precies zo graag een bepaald resultaat wilt behalen. Als je weet wat je echt motiveert, wordt het veel gemakkelijker om je aan je goede voornemens te blijven volhouden

 MODULE 2

Klaar voor de start

 De titel geeft het al aan. In deze module ga je jouw startpunt bepalen. Hoe duidelijker dat is hoe meer profijt je ervan hebt op de lange termijn. Ik deel alle do’s en dont’s met je zodat je begrijpt waarom en hoe je het op deze manier het beste kan aanvliegen. Een beter begin is er niet.

MODULE 3

Je ideale eetdagen

Vanuit je startpunt ga je verder werken. Jouw dagen zien er nooit hetzelfde uit dus daar houden we rekening mee. Aan het einde van deze module heb je een handige structuur en veel meer overzicht en weet je al precies waar jij je op kan gaan richten.

MODULE 4

Lig je op koers?

Voor je lichaam is het heel belangrijk dat je voldoende goede voedingsstoffen binnen krijgt. Hoe gezonder jij eet, hoe blijer je lichaam en dat merk je. Dit heeft direct invloed op je mindset. Hier zet je de puntjes op de i zodat je je steeds beter gaat voelen en je gewicht ziet dalen.

MODULE 5

Ruimte voor lekkers

Niemand is perfect en je eetpatroon hoeft dat ook niet te zijn. Wanneer jij kan genieten, houd je het vele malen beter vol. Aan het einde van deze module heb je daar duidelijkheid over. Zodat je veel beter kan kiezen en zo makkelijker nee zegt tegen alle verleidingen om je heen.

MODULE 6

De complete balans

Afvallen en gezonder worden doe je niet in een dag. In deze module gaan we zorgen dat je de balans hebt over 365 dagen per jaar. Op deze manier bereik jij op een doeltreffende manier jouw liefste wens en kan je ook op vakanties én tijdens feestdagen zonder schuldgevoel genieten.

#BONUS 1 smile

Live Les

Als je de training gaat volgen, krijg je eindeloos toegang. Ongeveer 2 weken na aanvang van de training ga ik een uur live in een online omgeving om jouw vragen te beantwoorden én om je valkuilen uit te bannen . De uitzending wordt opgenomen zodat je ze ook altijd terug kan kijken. Het is een unieke gelegenheid om je bij de les te houden. Meld je dus nu aan, en pak ‘m mee!

#BONUS 2 smile

Module Emotie-Eten

Ben je bang dat je het met de training alleen niet gaat redden? In deze module ontdek je hoe je het emo-eten aanpakt. Deze methode is op elke vorm van emotie-eten toe te passen. Een gouden combinatie met de training zelf.

Het lezen alleen al hielp mij om de juiste dingen te gaan doen. Ik kreeg precies de juiste informatie. Door de vragen in het programma werd ik aan het denken gezet en dat heeft mij enorm geholpen.

Petra de Hoog

Ik kan nu, oprecht, zeggen dat ik lekker in mijn vel zit. Ik heb nu een eetpatroon waar ik prima mee kan leven en dat vind ik eigenlijk het allerbelangrijkste. Eerlijk gezegd had ik dit vooraf niet kunnen bedenken.

Ali Zanen

Enorm blij met de online begeleiding van Inge. Duidelijke uitleg, Mijn eetpatroon is zoveel beter geworden en ik val er mee af. Door gewoon te blijven doen. Ik kan het iedereen aanraden.

Marleen van der Lee

Misschien wil je dit nog weten

Ik heb er eigenlijk geen tijd voor, is dit wel het juiste moment?

Het is altijd een heel goed idee om je te richten op het verbeteren van je eetpatroon. Als je denkt dat je geen tijd hebt dan ben je waarschijnlijk drukker met dingen waarvan je denkt dat ze heel belangrijk zijn maar die er in essentie niet echt toe doen. Want wat is er belangrijker dan je eigen gezondheid?

Wanneer begint de training

De startdatum is 21 september. Nadat je je hebt aangemeld krijg je een e-mail met inloggegevens voor mijn online academy en kun je vanaf 21 september starten. Je krijgt onbeperkt toegang tot de online leeromgeving waar je alle lessen kunt bekijken. 

Moet ik een bepaalde basiskennis hebben?

Als je weet dat een appel gezonder is dan een stuk appeltaart, dan is dat voldoende. Dit is een kwestie van gezond verstand. En ik denk dat je in het verleden al vaker gericht hebt op het aanpassen en gezonder maken van je eetpatroon. Dus die kennis heb je waarschijnlijk al in huis

Verder deel ik sowieso alle basis kennis over voeding met je omdat het gewoon handig is om het erbij te hebben.

Krijg ik nog extra support?

Jazeker! Bij deze training komt een extra les waarin ik met je door de training heen loop, valkuilen met je deel en  vragen ga beantwoorden.

Hoelang ben ik ongeveer bezig met een les?

Als je er serieus mee aan de slag gaat reken dan op ongeveer 1/2 uur tot 1 uur per module. Dit hangt er maar net vanaf waar je op dat moment staat. Soms is het beter om over sommige opdrachten eerst even na te denken zodat het antwoord vanzelf in je op komt. Het maken van de opdrachten is geen wedstrijd of het maken van huiswerk. De gehele cursus is er op gericht dat je jezelf gezondere eetgewoontes eigen maakt. Dat is een investering van een stukje van jouw tijd voor jouw gezonde toekomst en die is onbetaalbaar.

Waar vind ik het cursus materiaal?

Die vind je in de beveiligde online leeromgeving. Vervolgens kun je 24/7 inloggen van waar ook ter wereld en vanaf ieder apparaat. Hier kun je alle videolessen bekijken en het werkboek downloaden en je aanmelden voor de Community.

Eerdere pogingen waren onsuccesvol, waarom zou dit wel werken?

Ik snap dat dit frusterend is. Je hoort iedereen roepen dat je het gewoon even moet gaan doen, maar zelf heb je (nog) geen resultaten geboekt. Ik kan je verzekeren dat iedereen gezonder kan gaan eten. Want laten we eerlijk zijn. Er is er is plenty aanbod van gezond eten. Alleen zit het op een of anderen manier niet voldoende in jouw systeem om er daadwerkelijk te gaan doen.

Met behulp van mijn training, laat ik je precies zien wat je moet doen om resultaat te kunnen behalen. Ik deel mijn eigen stappenplan en strategie met je. Wetenschappelijk bewezen! Dit kun je als een blauwdruk gebruiken voor je eigen leven. Ik laat je stap voor stap zien hoe je je eetpatroon kunt verbeteren zodat je niet langer tijd verspilt aan oude gewoontes die niet werkten. We focussen ons op datgene wat wel werkt, zodat je daar meer resultaat uit kunt behalen.

Voor wie is deze cursus geschikt?

Ik zou liever willen zeggen: Voor wie niet?

Geloof jij dat in investeren in jezelf de beste lange termijn keuze is en is een verandering in levenstijl echt wat je wilt? Dan zijn mijn (online) programma’s de juiste match.

Niet goed? Geld terug garantie?

Ik heb dit programma vooraf uitgebreid getest in mijn praktijk. De resultaten heb ik mogen ervaren bij mijn deelnemers. Ik hoop dus, van harte, dat je mee doet.

Daarom:. Ben je binnen 14 dagen niet tevreden over de cursus, dan maak ik zonder problemen je geld naar je terug over. Dit betekent dat je investering in deze cursus zo goed als risicoloos is

Je hebt tot hier doorgelezen…

Stop met scrollen en maak een beslissing. Wil je eindelijk die balans aanbrengen in je eetpatroon en daarmee je doel bereiken?

Twijfel niet langer en investeer in de training Succesvol in Balans. Volledig online en op eigen tempo te volgen maar met de mogelijkheid om vragen te stellen over de gehele training.

Weet dat er NIETS gebeurd zolang jij blijft wachten. Zolang jij blijft hopen ga jij die rust en balans niet vinden.