Relaxed Gezond

SUCCESVOL IN BALANS 

Afvallen zonder dieet & weer genieten van eten zonder schuldgevoel.

Wil jij van frustratie naar trots? Gewoon weer normaal kunnen eten? Ben je klaar met dat gesnoep en gesnaai?

Met Succesvol in Balans in 8 weken naar een blijvend gezond eetpatroon.

Startdatum: 20 september a.s.

Voedings- & mindset coach

Vrouwelijke deelnemers getraind en gecoacht

Members besloten FB-groep

Is dit herkenbaar voor jou?

N

Wanneer je jezelf ziet in een etalageruit, draai je liever je hoofd weg dan dat je naar jezelf kijkt.
Vooral het gebied rondom je buik past niet bij je lichaamsbouw en dat stoort je het meest.

N

Die leuke jurkjes en andere kleding die je apart in je kast bewaart voor het moment je ze weer aankan. Helaas weet je ook dat je steeds verder van dit moment vandaan komt.

N

Op de foto ‘moeten’ voelt ongemakkelijk en het liefst zou je wegduiken als er een camera in de buurt komt.

N

Ook ben je een ervaren dieëter en weet als geen ander hoe je kan afvallen. Dat is je in het verleden altijd op wilskracht prima gelukt.
Alleen, zodra je het losliet ging die weegschaal weer de verkeerde kant uit. Je begon met één keer een koekje en één stukje chocolade en voordat je het wist werd het weer de halve reep en/of de rol.

N

Als je op dieet was stond je dubbel te koken. Een gerecht voor jezelf en een ander gerecht (wat vaak veel lekkerder was) voor de rest van het gezin. Zo frustrerend en je telde de dagen af tot je weer gewoon mee kon eten. Je gezin dacht er trouwens net zo over want gezelliger werd je er niet van.
Het meest frustrerende was nog wel dat je, na een paar weken, gewoon weer de zwaar bevochten kilo’s aankwam en je weer helemaal opnieuw kon beginnen.

N

Tijdens het diëten kwamen de groente shakes je neus uit. Kende je de calorieën van elk product (bijna) uit je hoofd en ben je daardoor een ster in hoofdrekenen geworden. Je krijgt de rillingen van stronken rauwe selderij, komkommer, radijsjes en verboden producten.
Heel de dag trek… (je mocht vroeger nooit honger zeggen maar hebt het wel!), continue onrust en dieet regels…… 

N

Tenslotte heb je het verder eigenlijk prima voor elkaar in je leven.
Een leuk huis, een fijne relatie, kids etc. behalve dat ene ding… Als je er over nadenkt voel je de tranen weer in je ogen branden.
Alle diëten hebben je alleen maar meer onzeker gemaakt omdat je het keer op keer niet volhoudt. Er moet wat gebeuren.

Blijf je zo doorgaan of is het tijd voor actie?

Als je blijft doen wat je altijd deed krijg je wat je altijd kreeg. Kortom als je een ander resultaat wilt is actie noodzakelijk.

Hoe zou het zijn als ik jou mag helpen en jou die broodnodige schop onder je kont geef?
Zodat jij weer slanker, met meer zelfvertrouwen, fitter en gezonder in die spiegel kan kijken?
En als klap op de vuurpijl minder onrust ervaart en weer volop van het leven en zonder schuldgevoel van eten kan genieten.

Ik doe geen loze beloftes, deze aanpak werkt!

Het heeft er voor gezorgd dat ik ook nu, ruim 2 jaar na mijn overgang (ik ben uit 1973 dus reken maar na), nog steeds op gewicht ben en blijf.

Ook veel van mijn deelnemers hebben het met succes toegepast. Ze gaan weer relaxed om met eten, hebben het snoepen en snaaien onder controle en vallen af.

Dus het werkt!

Ze hoeven nooit meer te diëten/hongeren en kennen geen verboden producten. Ze denken en handelen anders waardoor hun resultaat blijvend is.

“Allemaal leuk hoor, maar ik ben nog steeds sceptisch!”

  Waarom zou je deze training nu écht moet volgen? En wat is het resultaat als je mee gaat doen?

  N

  Na de training staat jouw nieuwe gezonde manier van eten als een huis én is bestand tegen onverwachts lastige situaties.
  Het blijft dit keer niet bij een tijdelijke droom. Je hebt een duidelijk plan en past het al toe. Je valt af op een relaxte manier die voor het leven bij je past.

  N

  Het fijne gevoel dat je weer rust omtrent het eten ervaart.
  Dat je weer gewoon geniet van eten op die momenten dat je er ook echt van wilt genieten. Dat je weer naar jezelf in de spiegel kan en wil kijken en denkt ‘prima dat kan er best mee door’. En tenslotte ookprecies weet wat je kan eten zonder de angst om aan te komen. Je voelt je zelfverzekerd en krachtig omdat je weet dat je het kan!

  N

  Dat je de dagen niet meer met spijt en schuldgevoel afsluit!
  Na deze training weet je dat een uitglijder heel normaal is. Maar door deze training kan je jezelf eenvoudig herpakken. Hoe heerlijk is dat? 

  N

  Dat je s’ morgens voor je kast staat en bijna niet kan kiezen wat je aan wilt trekken!
  Je hoeft je niet langer af te vragen wat je vandaag gaat camoufleren… maar waar jij vandaag in gaat stralen!

  N

  Hoe zou het zijn als je heerlijk op het strand bent en je voelt de zon op je gebronsde huid. Samen met je kinderen loop je, in je nieuwe bikini de zee in. Dit keer zonder dat je je zorgen maakt over hoe anderen over je denken. Misschien is het dan geen maatje 36 maar je mag er zijn!

  N

  Nooit meer alles of niets. Die twijfel.
  Na deze 8 weken ervaar je meer rust in je hoofd. Je zelfvertrouwen neemt weer toe en je hoeft niet meer met dieetpoging nr 5098 te beginnen. 

  N

  De manier hoe je eet is geheel rondom jou en je gezin gebouwd. Je hebt geen honger en andere lichamelijke ongemakken meer.
  Het opstaan is iedere dag (nou ja, bijna iedere dag) een feestje omdat je die kleding uit je kast vist waar jij diep diep gelukkig en zelfverzekerd van wordt. Heel veel mooier dan dat gaat het niet worden………

  N

  Hoeveel meer resultaat heb je nog nodig?
  Hoe zou het zijn als je alleen al de helft van bovenstaande punten zou kunnen realiseren? Volgens mij is je besluit al genomen of niet? 🙂

  Door Succesvol in Balans weet nu hoe ik mijzelf kan herpakken. Ik eet nu zoals ik wil eten en dat geeft zoveel meer rust. En ja, als ik eens een keer wat ongezonder eet, pak ik mijn manier van eten weer op. Dat voelt top. Bijna bijzonder dat mij dat nu wel lukt.

  Jeannet

  Dit is echt anders. Geen dieet of ingewikkelde dingen maar meer opzoek gaan naar hoe ik zelf wil gaan eten. Heerlijk. Ik eet nog steeds een koekje of wat lekkers. Ik voel mij hier veel beter bij, dan bij alles wat ik al gedaan heb.

  Jackliene

  Alle tips heb ik op mijzelf toegepast en tot op de dag van vandaag ben ik wie ik graag wil zijn. Ik weet hoe ik mijzelf weer op de rit kan zetten. Iedere dag weer opnieuw kijk ik met plezier in de spiegel. Ik gun het jou ook van harte.

  Jacoline

  TIJDELIJK deze training met nazomer korting van € 997 voor € 497,-.
  + BONUS

  Het meest uitgebreide coachingsprogramma om jou te helpen blijvend gezonder te gaan eten, af te vallen en vol te houden.

  Wat mag je verwachten?

   IN 6 LIVE SESSIES;

   Ga je de basis leggen om je snoep en snaaigedrag beheersbaar te maken.
   De live training bevat zeer waardevolle kennis, een berg praktische tips en vele oefeningen om alles wat je van mij gaat leren toe te passen in jouw dagelijkse leven. Jouw leven!

   Je ontdekt of je goed zit met je huidige eetpatroon.

   Gaan we je weken heel overzichtelijk maken zodat je precies weet waar je aan toe bent en grip krijgt op ‘16.30 en 20.30 uur momenten’.

   Van mij ontvang je die liefdevolle schop onder je kont iedere week tijdens de live coaching. 

    

   Training Succesvol in Balans

   Schrijf niet in voor het programma als:

   $

   Je niet bereidt bent om te veranderen. Ik deel geen asperine uit (symtoombestrijding) maar ik pak de oorzaak samen met jou aan.

   $

   De verwachting is dat ik jou ga vertellen wat je wel en niet moet/mag eten.

   $

   Jij hoopt dat ik jouw probleem zal oplossen. Er is maar 1 persoon op aarde die dit kan oplossen en dat ben jezelf. Ik stel je vragen, geef je opdrachten, coach en zet je aan tot nadenken zodat jij stap voor stap kan werken aan je nieuwe ik. Dit doe ik met heel veel liefde en passie.

   $

   5kg afvallen in 6 weken je ultieme doel is. Nogmaals dit is geen quick-fix, geen asperine maar een aanpak van de oorzaak die jouw leven in positieve zin compleet kan veranderen. 

   Tenslotte… kun je het ook alleen nog even proberen….

   Heb ik ook een poosje gedaan toen het met mij even niet zo goed ging.

   Ik vond coaching en online programma’s maar duur en zag er de meerwaarde niet van in. En dus investeerde ik niet in mezelf.

   Yep, ik deed eigenlijk niets en dacht goedkoop uit te zijn. Gevolg: ik gleed alleen maar verder af. Lichamelijk en mentaal.

   Goedkoop bleek duurkoop. Pas toen ik eenmaal wel de hulp van coaches inschakelde kwam ik zoveel lekkerder in mijn vel en voelde ik mij 100% energieker.

   Zelf het wiel uitvinden en bezuinigen op een goede coach is een hele dure les geweest. Leer van wat ik heb mogen leren. Of wil je liever op de oude voet doorgaan?

   Ik heb mijn waarde dik bewezen. Door mijn eigen resultaten. Maar ook met een leger aan deelnemers die dankzij mij hun ideale gewicht hebben bereikt. Zelfs met de Minder Snoepen en Snaaien challenge waarin veel mensen, in slechts 4 dagen, hun eetpatroon compleet nieuw leven ingeblazen hebben en de eerste kilo’s zijn afgevallen. En dat met een gratis product! Kun je nagaan wat er gebeurt als we dit consequent blijven doorzetten!

   Waar wacht je nog op? Van wie heb je toestemming nodig?

   Heel even tussen ons…..
   Begrijpt jouw partner jou echt? Snapt hij/zij wat jij echt graag wilt?
   Of zegt hij/zij: “snoep dan gewoon wat minder.” Maar is dat de crux?
   Kies voor jezelf. Niet morgen maar nu. Je bent het waard.

   Ook zij zijn enthousiast over de training:

   Het lezen alleen al hielp mij om de juiste dingen te gaan doen. Ik kreeg precies de juiste informatie. Door de vragen in het programma werd ik aan het denken gezet en dat heeft mij enorm geholpen.

   Petra de Hoog (-6 kg)

   Ik kan nu, oprecht, zeggen dat ik lekker in mijn vel zit. Ik heb nu een eetpatroon waar ik prima mee kan leven en dat vind ik eigenlijk het allerbelangrijkste. Eerlijk gezegd had ik dit vooraf niet kunnen bedenken.

   Ali Zanen (-8 kg)

   Enorm blij met de online begeleiding van Inge. Duidelijke uitleg, Mijn eetpatroon is zoveel beter geworden en ik val er mee af. Door gewoon te blijven doen. Ik kan het iedereen aanraden.

   Marleen van der Lee (-12 kg)

   MEEST GESTELDE VRAGEN

   Ik geef vast antwoord op vragen die mogelijk in je op komen

   Ik heb er eigenlijk geen tijd voor, is dit wel het juiste moment?

   Het is altijd een heel goed idee om je te richten op het verbeteren van je eetpatroon.

   Als je denkt dat je geen tijd hebt dan ben je waarschijnlijk drukker met dingen waarvan je denkt dat ze heel belangrijk zijn maar die er in essentie niet echt toe doen. Want wat is er belangrijker dan je eigen gezondheid? Accepteer dan ook dat je blijft zoals je nu bent. Wil je dat niet? Dan ben je van harte welkom bij de training en ga er dan ook voor!

   Is dit geschikt voor emotie-eters?

   Het werkt voor iedereen die bewust met het eten bezig willen zijn. Door gezonder te gaan eten ga je je lichamelijk beter voelen en dat heeft een positieve invloed op je emotie eten gedrag. Ik ben wel reeel. Als je al jaren last hebt van emotie eten dan is er geen Magic Pil voor. Bij niemand niet! Simpelweg je eetpatroon in balans brengen is ALTIJD de eerste stap. En dat ga je doen.

   Wanneer begint de training

   We starten samen op 20 september. Je krijgt na je aanmelding direct 6 maanden toegang tot de online training & evt. updates waar je direct met de eerste module kan beginnen.

   Moet ik een bepaalde basiskennis hebben?

   Als je weet dat een appel gezonder is dan een stuk appeltaart, dan is dat voldoende. Dit is een kwestie van gezond verstand. En ik denk dat je in het verleden al vaker gericht hebt op het aanpassen en gezonder maken van je eetpatroon. Dus die kennis heb je waarschijnlijk al in huis

   Verder deel ik sowieso alle basiskennis over voeding met je omdat het gewoon handig is om het erbij te hebben.

   Hoe zit het met de persoonlijke begeleiding?

   Dit is een groepsprogramma en geen individueel traject. In de live groepscoaching, coach ik & behandel ik de vragen die je stelt.
   In het programma zit verder een volledig overzicht wat je mag eten en dus goed is voor jouw lichaam.
   Ik krijg vaak de feedback dat de combinatie live coaching, en de training super is. 90% van de deelnemers heeft meer dan voldoende aan deze ondersteuning.

   Hoelang ben ik ongeveer bezig met een module?

   Als je alles doet reken dan op 2 tot 3 uur per week. Dit is inclusief de live coaching. Er zijn twee weken ingepland zonder nieuwe modules/opdrachten en lives om je de kans te geven een achterstand in te halen, de informatie te verwerken en rustig toe te passen. Ervaring heeft geleerd dat dit uitstekend werkt.

   Het maken van de opdrachten is geen wedstrijd of het maken van huiswerk. Het gaat erom dat je het gaat toepassen in je dagelijkse leven. Doe het in je eigen tijd. 

   Waar vind ik het cursus materiaal?

   Die vind je in de beveiligde online leeromgeving. Vervolgens kun je 24/7 inloggen met ieder device van waar ook ter wereld en vanaf ieder apparaat. 

   Ook kan je via de gratis app de training heel gemakkelijk op je telefoon volgen.

   Eerdere pogingen waren onsuccesvol, waarom zou dit wel werken?

   Ik snap dat dit frusterend is. Je hoort iedereen roepen dat je het gewoon even moet gaan doen, maar zelf heb je (nog) geen resultaten geboekt. Ik kan je verzekeren dat iedereen gezonder kan gaan eten. Want laten we eerlijk zijn. Er is er is plenty aanbod van gezond eten. Alleen zit het op een of anderen manier niet voldoende in jouw systeem om er daadwerkelijk te gaan doen.

   Met behulp van mijn training, laat ik je precies zien wat je moet doen om resultaat te kunnen behalen. Ik deel mijn eigen stappenplan en strategie met je. Wetenschappelijk bewezen! Dit kun je als een blauwdruk gebruiken voor je eigen leven. Ik laat je stap voor stap zien hoe je je eetpatroon kunt verbeteren zodat je niet langer tijd verspilt aan oude gewoontes zoals calorieën tellen die niet werkten. We focussen ons op datgene wat wel werkt, zodat je daar meer resultaat uit kunt behalen.

   Voor wie is de training geschikt?

   Deze training is voor jou als je het besluit hebt genomen af te willen van dieten of dieetgedrag omdat je je realiseert dat je dat tot nu toe weinig tot niets aan echt blijvend resultaat heeft opgeleverd.

   Deze training is niet voor de klagers en voor degenen die de schuld alsmaar buiten zichzelf leggen.

   Ik ben diabeet, kan ik wel meedoen?

   Deze training is er op gericht om gezonder te gaan eten. Volledig verantwoord volgens de wetenschappelijk richtlijnen. Dus als jij niet op zoek bent naar een dieet is dit ook geschikt voor jou.

   Ik zit al bij een voedingscoach/dietiste

   De meeste dieetistes een/of voedingscoaches vertellen wat je moet eten. Dat weet je!!!! Hier wordt je echt gecoacht en ik prik door je “smoesjes” heen. Jij wilt echt resultaat toch???

   Niet goed? Geld terug garantie?

   Ik heb dit programma vooraf uitgebreid getest in mijn praktijk. De resultaten heb ik mogen ervaren bij mijn deelnemers. Ik hoop dus, van harte, dat je mee doet.

   Daarom:. Ben je binnen 14 dagen niet tevreden over de cursus, dan maak ik zonder problemen je geld naar je terug over. Dit betekent dat je investering in deze cursus zo goed als risicoloos is

   Je hebt tot hier doorgelezen…start nu met het bereiken van je droom!

   Stop met scrollen en neem een besluit dat jij die persoon met dat goede figuur wilt zijn én blijven.

   Deelname aan dit programma is onbetaalbaar.

   Ik deel de exacte kennis die mij al jaren op gewicht houdt en brengt zodra het nodig is.
   Het vraagt een investering in jezelf. Je bent het waard! Toch?

   Hoeveel frustratie heeft het je al gekost en wat gaat het je brengen als je nu echt goed doorpakt (en dus niet terugvalt naar daar waar je vandaan kwam?)