Relaxed Gezond

Calorieën tellen of relaxed naar een gezond gewicht en volhouden?

Ervaring in afvallen voeding & mindset

Vrouwelijke deelnemers getraind en gecoacht

Volgers op Facebook/instagram

Mag ik je helpen nu wel blijvend resultaat te behalen?

Al jaren help ik actieve en ondernemende vrouwen met afvallen en meer balans in hun eetpatroon zonder dieet mét blijvend resultaat. Ik doe dit met de top training Succesvol in Balans.

Veel vrouwen staren zich blind op het volgen van een dieet. Hoe strenger, hoe beter… toch? Onderzoek wijst uit dat gemiddeld slechts 10% van de vrouwen die een dieet volgt er blijvend mee afvalt. Met als gevolg dat 90% na een jaar weer terug is op het oude gewicht. Of erger: zwaarder is geworden.

Stop met moeten!

Wanneer je niets mag plus ook nog eens van alles moet, word je leven er nou niet bepaald leuker op.

Zodra je weer stopt met je dieet, schema of calorieën tellen, is er nog steeds niets wezenlijks aan jou veranderd. Daardoor verval je weer in je oude jo-jo en alles-of-niets gedrag. Gevolg: weg resultaat én weg motivatie.

Loop jij hier momenteel op vast?

M

Het gevoel dat je geen stap verder komt
Je geniet van het leven maar weet dat er verbetering nodig is. Want je eet niet zoals je graag zou willen.

M

Er is geen duidelijk plan
De intentie is er maar wat en hoe? Was er maar een stappenplan dat je precies de weg wijst naar beter, gezonder, lekker én een prettige balans.

M

Continue die twijfel of je wel het juiste eet
Wat moet ik eten en hoe krijg ik mijn partner en/of kids mee? Want jezelf afzonderen van de rest wil je tenslotte niet.

M

Genieten is heel belangrijk voor je. Echter je mist de controle op het juiste moment
Achteraf heb je vaak spijt, had ik maar…

M

Je bent klaar voor een volgende stap maar wilt geen dieet
Een combinatie van Mindset en Voeding klinkt goed. Toch… waar begin ik?

Met de gouden combinatie Mindset, Food en Body blijvend afvallen!

Zonder dieet naar een gezond eetpatroon zodat je 365 dagen per jaar met een goed figuur en met plezier in de spiegel kijk? Ja daaaaaag……..

Wachten even! Bij Relaxed Gezond zijn we gericht op gedragsverandering.

Resultaat: Succescol afvallen en volhouden. 

Je ontwikkelt een nieuw blijvend eetpatroon gebaseerd op lekker en normaal eten waardoor volhouden eenvoudiger wordt.

Kennis is mooi maar alleen als het toegepast wordt. Samen gaan we dit doen stap voor stap in de juiste motiverende omgeving (community) met andere deelnemers. Succes gegarandeerd.

 

Hoe fijn zou het zijn als je…

N

Begeleiding krijgt bij het behalen van je doel.
Van iemand die veel ervaring heeft en jou helpt om alles uit jezelf te halen.

N

In je waarde gelaten wordt.
Maar wel aan de slag gaat om jezelf te verbeteren. Zodat een je er je levenlang plezier van hebt.

N

Blijft genieten zonder strakke regels. 
Hierdoor hoef je jezelf niet in allerlei bochten te wringen. Met als gevolg dat je jezelf meteen beter voelt.

N

Sneller je grenzen kan aangeven.
Omdat je precies weet wat, wanneer en hoe je wilt eten.

N

Meer energie overhoudt voor die dingen die jij heel belangrijk vindt.
Want overzicht en helderheid zorgt voor rust. Zo blijft de accu voldoende opgeladen.

N

Minder last gaat hebben van dat eeuwige schuldgevoel.
Zodat je precies weet waar voor jou de ruimte zit om ongedwongen te kunnen genieten.

N

Een duidelijk plan hebt met meer structuur. 
Waardoor je precies weet welke acties je moet ondernemen die bij jou als persoon en je  leven passen. Deze acties helpen je in de richting van jouw doel.

Door Succesvol in Balans weet nu hoe ik mijzelf kan herpakken. Ik eet nu zoals ik wil eten en dat geeft zoveel meer rust. En ja, als ik eens een keer wat ongezonder eet, pak ik mijn manier van eten weer op. Dat voelt top. Bijna bijzonder dat mij dat nu wel lukt.

Jeannet

Dit is echt anders. Geen dieet of ingewikkelde dingen maar meer opzoek gaan naar hoe ik zelf wil gaan eten. Heerlijk. Ik eet nog steeds een koekje of wat lekkers. Ik voel mij hier veel beter bij, dan bij alles wat ik al gedaan heb.

Jackliene

Alle tips heb ik op mijzelf toegepast en tot op de dag van vandaag ben ik wie ik graag wil zijn. Ik weet hoe ik mijzelf weer op de rit kan zetten. Iedere dag weer opnieuw kijk ik met plezier in de spiegel. Ik gun het jou ook van harte.

Jacoline

Jaarprogramma: 6 waardevolle en bewezen online modules plus een vol jaar ondersteuning door samen te werken aan gezond eten, in combinatie met die alles bepalende mindset!
Nu 50% korting en incl. BONUS twv ruim € 100!

Doe mee aan mijn meest uitgebreide coachingsprogramma om jou te helpen blijvend gezonder te gaan eten.

In Succevol in Balans neem ik je in 6 modules (ca. 1 week per module) mee door alle stappen die je nodig hebt om jouw doelen helder te krijgen én ze te behalen. In de community & met de maandelijkse live  Coach sessies houd je de rest van het jaar begeleiding zodat je het vol houdt!!

Wat mag je verwachten?

  • Geen saaie theorie maar praktische video’s met heldere voorbeelden waar je zelf mee aan de slag kunt in je eigen tijd.
  • Tijdens de training iedere week (6x) een video boost-coachingsessie van ongeveer 1 uur.
  • Iedere maand ca. 1 uur Live Coaching (12x)

Resultaat na dit programma:

  • Geen moeten of niet mogen meer. Maar een compleet overzicht en plan wat perfect binnen jouw persoonlijke leven past.
  • Alles staat als een huis en vanuit de juiste energie en mindset heb jij een ijzersterk basis eetpatroon neergezet.
  • Rust in je hoofd en weten waar je aan toe bent. Bye bye twijfel en onzekerheid. Je ervaart die balans!
  • Vol vertrouwen naar dat gezondere en fijnere gewicht. Want je ziet het, voelt het en hebt een helder doel én plan van aanpak waar je je hele leven mee verder kan.

MODULE 1

Waarom Balans?

 Beginnen bij het begin: Als je weet wat je echt motiveert, wordt het veel gemakkelijker om je aan je goede voornemens te blijven volhouden

 MODULE 2

Klaar voor de start

 Ik deel alle do’s en dont’s met je zodat je begrijpt waarom en hoe je het op deze manier het beste kan aanvliegen. Een beter begin is er niet.

MODULE 3

Je ideale eetdagen

Aan het einde van deze module heb je een handige structuur en veel meer overzicht en weet je al precies waar jij je op kan gaan richten.

MODULE 4

Lig je op koers?

Hoe gezonder jij eet, hoe blijer je lichaam en dat merk je. Dit heeft direct invloed op je mindset. Zie je gewicht dalen.

MODULE 5

Ruimte voor lekkers

Wanneer jij kan genieten, houd je het vele malen beter vol. Je weet wat je wilt kiezen. Nee zeggen wordt zo een stuk makkelijker.

MODULE 6

De complete balans

 In deze module krijg je de balans over 365 dagen per jaar. Zo geniet je ook op vakantie én feestdagen zonder schuldgevoel.

Zij zijn al succesvol afgevallen met de training Succesvol in Balans

Het lezen alleen al hielp mij om de juiste dingen te gaan doen. Ik kreeg precies de juiste informatie. Door de vragen in het programma werd ik aan het denken gezet en dat heeft mij enorm geholpen.

Petra de Hoog (-6 kg)

Ik kan nu, oprecht, zeggen dat ik lekker in mijn vel zit. Ik heb nu een eetpatroon waar ik prima mee kan leven en dat vind ik eigenlijk het allerbelangrijkste. Eerlijk gezegd had ik dit vooraf niet kunnen bedenken.

Ali Zanen (-8 kg)

Enorm blij met de online begeleiding van Inge. Duidelijke uitleg, Mijn eetpatroon is zoveel beter geworden en ik val er mee af. Door gewoon te blijven doen. Ik kan het iedereen aanraden.

Marleen van der Lee (-12 kg)

Misschien wil je dit nog weten

Ik heb er eigenlijk geen tijd voor, is dit wel het juiste moment?

Het is altijd een heel goed idee om je te richten op het verbeteren van je eetpatroon. Als je denkt dat je geen tijd hebt dan ben je waarschijnlijk drukker met dingen waarvan je denkt dat ze heel belangrijk zijn maar die er in essentie niet echt toe doen. Want wat is er belangrijker dan je eigen gezondheid?

Is dit geschikt voor emotie-eters?

Het werkt voor iedereen die bewust met het eten bezig willen zijn. Je gaat juist op zoek naar je eigen specifieke valkuilen (of dat nu emo-eten of bijv. gezelligheidseten is) en die los je op.

Wanneer begint de training

Je krijgt na je aanmeldig direct een (1) jaar toegang tot de online training & evt. updates waar je direct met de eerste module kan beginnen.

Moet ik een bepaalde basiskennis hebben?

Als je weet dat een appel gezonder is dan een stuk appeltaart, dan is dat voldoende. Dit is een kwestie van gezond verstand. En ik denk dat je in het verleden al vaker gericht hebt op het aanpassen en gezonder maken van je eetpatroon. Dus die kennis heb je waarschijnlijk al in huis

Verder deel ik sowieso alle basis kennis over voeding met je omdat het gewoon handig is om het erbij te hebben.

Krijg ik nog extra support?

Bij het PREMIUM programma krijg je 6 weken online coaching & heb je een jaar lang toegang tot de RG Community waar je al je vragen kunt stellen maar ook je successen met anderen kan delen. Zo motiveer je elkaar om het vol te houden en is de kans op blijvend succes vele malen groter.

Hoelang ben ik ongeveer bezig met een module?

Reken op 10 minuten per dag. 

Het maken van de opdrachten is geen wedstrijd of het maken van huiswerk. Premium deelnemers kunnen altijd feedback vragen over de opdrachten in het exclusieve board. Mocht je ergens niet uitkomen.

De gehele cursus is er op gericht dat je jezelf gezondere eetgewoontes eigen maakt. Dat is een investering van een stukje van jouw tijd voor jouw gezonde toekomst en die is onbetaalbaar.

Waar vind ik het cursus materiaal?

Die vind je in de beveiligde online leeromgeving. Vervolgens kun je 24/7 inloggen met ieder device van waar ook ter wereld en vanaf ieder apparaat. 

Ook kan je via de gratis app de training heel gemakkelijk op je telefoon volgen.

Eerdere pogingen waren onsuccesvol, waarom zou dit wel werken?

Ik snap dat dit frusterend is. Je hoort iedereen roepen dat je het gewoon even moet gaan doen, maar zelf heb je (nog) geen resultaten geboekt. Ik kan je verzekeren dat iedereen gezonder kan gaan eten. Want laten we eerlijk zijn. Er is er is plenty aanbod van gezond eten. Alleen zit het op een of anderen manier niet voldoende in jouw systeem om er daadwerkelijk te gaan doen.

Met behulp van mijn training, laat ik je precies zien wat je moet doen om resultaat te kunnen behalen. Ik deel mijn eigen stappenplan en strategie met je. Wetenschappelijk bewezen! Dit kun je als een blauwdruk gebruiken voor je eigen leven. Ik laat je stap voor stap zien hoe je je eetpatroon kunt verbeteren zodat je niet langer tijd verspilt aan oude gewoontes zoals calorieën tellen die niet werkten. We focussen ons op datgene wat wel werkt, zodat je daar meer resultaat uit kunt behalen.

Voor wie is de training Succesvol in Balans geschikt?

Ik zou liever willen zeggen: Voor wie niet?

Geloof jij dat in investeren in jezelf de beste lange termijn keuze is en is een verandering in levenstijl echt wat je wilt? Dan zijn mijn (online) programma’s de juiste match.

Ik ben diabeet, kan ik wel meedoen?

Deze training is er op gericht om gezonder te gaan eten. Volledig verantwoord volgens de wetenschappelijk richtlijnen. Dus als jij niet op zoek bent naar een dieet is dit ook geschikt voor jou.

Niet goed? Geld terug garantie?

Ik heb dit programma vooraf uitgebreid getest in mijn praktijk. De resultaten heb ik mogen ervaren bij mijn deelnemers. Ik hoop dus, van harte, dat je mee doet.

Daarom:. Ben je binnen 14 dagen niet tevreden over de cursus, dan maak ik zonder problemen je geld naar je terug over. Dit betekent dat je investering in deze cursus zo goed als risicoloos is

Je hebt tot hier doorgelezen…start nu met het bereiken van je droom!

Stop met scrollen en maak een beslissing.

Weet dat er NIETS gebeurd zolang jij blijft wachten. Zolang jij blijft hopen ga jij die rust en balans niet vinden.

Start direct met de training Succesvol in Balans!