Relaxed Gezond

20 weken Succesvol in Balans training

Afvallen zonder dieet en volhouden!

En kijk 365 dagen per jaar met plezier in de spiegel!
Met extra coaching van mij zodat het volhouden echt lukt.

Ervaring in afvallen voeding & mindset

Vrouwelijke deelnemers getraind en gecoacht

Volgers op Facebook/instagram

Dit wil je toch?

 • Een eetpatroon waarvan je weet dat je afvalt maar waarmee je ook het goede voorbeeld richting je kinderen geeft.
 • Kunnen genieten van lekkers en op tijd kunnen stoppen.
 • Gewoon normaal goed eten waar je iedere dag energie uithaalt en wat naadloos aansluit bij je gezin en je werk.
 • Last but not least tijdens een etentje met vrienden blijven genieten van een desert of een wijntje.

Het is mogelijk!

In 6 weken (online modules) leer ik jou mijn geheimen die mij al zeker 30 jaar slank houden of weer op gewicht brengen zodra ik weer ben aangekomen.

Daarna 12 weken training in het volhouden. Iedere week krijg je een opdracht en/of praktische tips & tricks.

En dit is nog niet alles. Gedurende 6 maanden heb je iedere maand een live Q&A die je weer die liefdevolle schop onder je kont geeft.

Alles zodat jij blijft doen wat nodig is om jouw ultieme doel en liefste wens te behalen!

Herken jij dit?

M

Je wilt dolgraag eten op een manier die bij jou past. Maar je wilt er tegelijkertijd ook zo ontzettend graag van afvallen.

M

Je weet echt wel wat gezond is. En diep van binnen weet je ook dat het ergens beter moet. Je wilt je kinderen het goede voorbeeld geven maar het lukt je niet.

M

Je schuift telkens heen en weer. Het is eigenlijk  “alles of niets”.  Je mist de echte balans.

M

Genieten van lekker eten is ook héél belangrijk voor je. Echter, je mist de controle op het juiste moment.

M

Je bent er moe van. En misschien ook wel moedeloos. Je hebt al van alles geprobeerd, hebt keihard geknokt en gestreden en toch blijft die weegschaal maar hangen op hetzelfde getal. Het schiet gewoon niet op. Je lijkt alles wel verkeerd te doen en je realiseert je dat je echt wel heel hard je best doet. Alleen zonder het resultaat waar je zo naar verlangt…….

Als de situatie blijft zoals die nu is, dan staat die bikini deze zomer niet leuk. Maar de zomer daarna ook niet! Je moet er niet aan denken en duwt deze gedachte liever snel weer weg.

Wacht daarom niet langer!

In 20 weken breng jij je eetpatroon in de juiste balans en lukt het je vol te houden.
Je valt af en de rest van het jaar houd ik je gemotiveerd zodat je weer 365 dagen per jaar met plezier in de spiegel kijkt.

Ik doe geen loze beloftes, deze aanpak werkt!

Het heeft er voor gezorgd dat ik ook nu, ruim 2 jaar na mijn overgang (ik ben uit 1973 dus reken maar na), nog steeds op gewicht ben en blijf (68 kg bij 1.75).

Ook mijn deelnemers hebben het met succes toegepast. Dus het werkt. Als jij maar echt wilt en openstaat om te doen wat nodig is.

Resultaat: Succesvol en blijvend afvallen zonder dieet.

Je start direct en ontvangt 1 module per week. Alle modules zijn 6 maanden toegankelijk.  Op vakantie gaan of deze week drie verjaardagen hebben is dus geen enkel probleem.

“Allemaal leuk hoor, maar ik ben nog steeds sceptisch!”

 • Je bent vanmorgen vast niet opgestaan met het idee om het niet goed te gaan doen!
 • Je hebt juist het beste met jezelf voor. En gunt jezelf dat goede figuur.
 • Toch loopt het ergens uit de pas. Als je 10 kilo te zwaar bent dan is dat gewoon een feit. Laten we er niet omheen draaien.  Het kan wel degelijk anders. Gezond eten is er immers genoeg! Ook voor jou.

Waarom zou je deze training nu écht moet volgen? En wat is het resultaat als je mee gaat doen?

N

Jouw nieuwe gezonde manier van eten staat als een huis én is bestand tegen onverwachtse lastige situaties. Je weet wat, wanneer en hoe je wilt gaan eten. Je hebt op één A4-tje verschillende ideale eetdagen die naadloos aansluiten bij jouw leven. Waar of met wie je ook bent.  Het blijft dit keer echter geen droom, je hebt een plan om dat te realiseren. Je kunt écht gaan afvallen op een relaxte manier die voor het leven bij je past.

N

Waarom lees je nog verder? Heb je goed gelezen wat hierboven staat? Alles staat, het is klaar, je kunt gaan voor blijvend resultaat.  Je hoeft niet na te denken over die eerste juiste stap. Behalve dan dat je ‘m zet ;-). Wat heb je verder nog meer nodig??

N

Je sluit je dagen niet meer met spijt en schuldgevoel af! Je hoeft het niet meteen perfect te doen, voel je die last al van je schouders afglijden? 

N

In de natuur gaat alleen de zon voor niets op. Helemaal vanzelf gaat het ook weer niet! Ik ben wel eerlijk. Het kan wel meer vanzelf gaan. Door de structuur weet je wat je moet doen. Kwestie van de juiste focus. En dan komt dat ideale gewicht, stralende huid en die portie energie er absoluut.

N

Nooit meer alles of niets. Die twijfel. Zelden meer een schuldgevoel, opgeblazen buik of spijt? Als je nooit meer hoeft te beginnen met dieetpoging nr 5098 en de hoeveelheid tijd, energie en geld wat je daarmee bespaart? Wat zou dat alleen je al waard zijn?

N

De manier hoe je eet is geheel rondom jou en je gezin gebouwd, je hebt geen honger en andere lichamelijke ongemakken meer. Het opstaan is iedere dag (nou ja, bijna iedere dag) een feestje omdat je die kleding uit je kast vist waar jij diep diep gelukkig en zelfverzekerd van wordt. Heel veel mooier dan dat gaat het niet worden………

N

Hoeveel meer resultaat heb je nog nodig? Hoe zou het zijn als je alleen al de helft van bovenstaande punten zou kunnen realiseren? Volgens mij is je besluit al genomen of niet? 🙂

Door Succesvol in Balans weet nu hoe ik mijzelf kan herpakken. Ik eet nu zoals ik wil eten en dat geeft zoveel meer rust. En ja, als ik eens een keer wat ongezonder eet, pak ik mijn manier van eten weer op. Dat voelt top. Bijna bijzonder dat mij dat nu wel lukt.

Jeannet

Dit is echt anders. Geen dieet of ingewikkelde dingen maar meer opzoek gaan naar hoe ik zelf wil gaan eten. Heerlijk. Ik eet nog steeds een koekje of wat lekkers. Ik voel mij hier veel beter bij, dan bij alles wat ik al gedaan heb.

Jackliene

Alle tips heb ik op mijzelf toegepast en tot op de dag van vandaag ben ik wie ik graag wil zijn. Ik weet hoe ik mijzelf weer op de rit kan zetten. Iedere dag weer opnieuw kijk ik met plezier in de spiegel. Ik gun het jou ook van harte.

Jacoline

Het 20 weken Succesvol in Balans programma tijdelijk € 767,-.
+ BONUS

Het meest uitgebreide coachingsprogramma om jou te helpen blijvend gezonder te gaan eten, af te vallen en vol te houden.

Wat mag je verwachten?

  MODULE 1 t/m 6

  Ga je aan de slag om je complete eetpatroon in balans te brengen zodat je er blijvend mee gaat afvallen.

  Ontdekt je precies wat en wanneer je kan en mag eten.

  Krijg je antwoord op al je voedingsvragen.

  Met het beschikbare e-book zie je eenvoudig wat gezond eten is en hoeveel voor jou het beste is.

  Je hebt overzicht in wanneer je kan snoepen/snacken op een manier dat het afvallen niet in de weg zit.

  Van mij ontvang je die liefdevolle schop onder je kont zodat je blijft afvallen en je gewicht weet te behouden.

   

   MODULE 7 t/m 20

  Krijg je talloze praktische tips & ticks die er voor gaan zorgen dat je blijft volhouden. Hier ga je makkelijker mee op of krijg je een oplossing voor:

  Perfectionisme

  Omdenken

  Keukenkast inspiratie

  Motivatie om te herpakken

  Meer tijd voor jezelf

   Resultaat na dit programma:

   • Geen moeten of niet mogen of dieten meer. Maar een compleet overzicht en plan wat perfect binnen jouw persoonlijke leven past waarmee je blijvend afvalt.
   • Jij hebt een ijzersterk basis eetpatroon met een ideale balans tussen wat jouw lichaam nodig heeft en mét de geniet momenten die jij echt belangrijk vindt.
   • Rust in je hoofd en weten waar je aan toe bent. Bye bye twijfel en onzekerheid. Je ervaart die balans!
   • Je valt af en ervaart dat het volhouden lukt! Want je ziet het, voelt het en hebt een helder doel én plan van aanpak waar je je hele leven mee verder kan.
   Training Succesvol in Balans

   Tuurlijk kun je het ook alleen nog even proberen….

   Heb ik ook een poosje gedaan toen het met mij even niet zo goed ging. 

   Ik vond coaching en online programma’s maar duur en zag er de meerwaarde niet van in. En dus investeerde ik niet in mezelf.

   Yep, ik deed eigenlijk niets en dacht goedkoop uit te zijn. Gevolg: ik gleed alleen maar verder af. Lichamelijk en mentaal.

   Goedkoop bleek duurkoop. Pas toen ik eenmaal wel de hulp van coaches inschakelde kwam ik zoveel lekkerder in mijn vel en voelde ik mij 100% energieker.

   Zelf het wiel uitvinden en bezuinigen op een goede coach is een hele dure les geweest. Leer van wat ik heb mogen leren. Of wil je liever op de oude voet doorgaan?

   Ik heb mijn waarde dik bewezen. Door mijn eigen resultaten. Maar ook met een leger aan deelnemers die dankzij mij hun ideale gewicht hebben bereikt. En ook in mijn 5-daagse Minder Snoepen en Snaaien challenge waarin veel mensen, met slechts 5 dagen, hun eetpatroon compleet nieuw leven ingeblazen hebben en de eerste kilo’s zijn afgevallen. En dat met een gratis product! Kun je nagaan wat er gebeurt als we dit consequent blijven doorzetten!  BLIJVEN VOLHOUDEN!

   Waar wacht je nog op? Van wie heb je toestemming nodig? 

   Heel even tussen ons: Begrijpt jouw partner jou echt? Snapt hij wat jij echt graag wilt? Of zegt hij: snoep dan gewoon wat minder. Maar is dat nu net de crux?

   Zij zijn al enthousiast over de training Succesvol in Balans

   Het lezen alleen al hielp mij om de juiste dingen te gaan doen. Ik kreeg precies de juiste informatie. Door de vragen in het programma werd ik aan het denken gezet en dat heeft mij enorm geholpen.

   Petra de Hoog (-6 kg)

   Ik kan nu, oprecht, zeggen dat ik lekker in mijn vel zit. Ik heb nu een eetpatroon waar ik prima mee kan leven en dat vind ik eigenlijk het allerbelangrijkste. Eerlijk gezegd had ik dit vooraf niet kunnen bedenken.

   Ali Zanen (-8 kg)

   Enorm blij met de online begeleiding van Inge. Duidelijke uitleg, Mijn eetpatroon is zoveel beter geworden en ik val er mee af. Door gewoon te blijven doen. Ik kan het iedereen aanraden.

   Marleen van der Lee (-12 kg)

   MEEST GESTELDE VRAGEN

   Ik geef vast antwoord op vragen die mogelijk in je op komen

   Ik heb er eigenlijk geen tijd voor, is dit wel het juiste moment?

   Het is altijd een heel goed idee om je te richten op het verbeteren van je eetpatroon. Als je denkt dat je geen tijd hebt dan ben je waarschijnlijk drukker met dingen waarvan je denkt dat ze heel belangrijk zijn maar die er in essentie niet echt toe doen. Want wat is er belangrijker dan je eigen gezondheid? Accepteer dan ook dat je blijft zoals je nu bent. kan je dat niet? Dan ben je van harte welkom bij de training en ga er dan ook voor!

   Is dit geschikt voor emotie-eters?

   Het werkt voor iedereen die bewust met het eten bezig willen zijn. Door gezonder te gaan eten ga je je lichamelijk beter voelen en dat heeft een positieve invloed op je emotie eten gedrag. Ik ben wel reeel. Als je al jaren last hebt van emotie eten dan is er geen Magic Pil voor. Bij niemand niet! Simpelweg je eetpatroon in balans brengen is ALTIJD de eerste stap. En dat ga je doen.

   Wanneer begint de training

   Yes, binnen 5 minuten. Je krijgt na je aanmeldig direct 6 maanden toegang tot de online training & evt. updates waar je direct met de eerste module kan beginnen.

   Moet ik een bepaalde basiskennis hebben?

   Als je weet dat een appel gezonder is dan een stuk appeltaart, dan is dat voldoende. Dit is een kwestie van gezond verstand. En ik denk dat je in het verleden al vaker gericht hebt op het aanpassen en gezonder maken van je eetpatroon. Dus die kennis heb je waarschijnlijk al in huis

   Verder deel ik sowieso alle basis kennis over voeding met je omdat het gewoon handig is om het erbij te hebben.

   Hoe zit het met de persoonlijke begeleiding?

   Dit is een groepsprogramma en geen individueel traject. In de maandelijkse Q&A krijg je van mij  persoonlijke feedback op alle vragen die je stelt.
   In het programma zit verder een volledig overzicht wat je mag eten en dus goed is voor jouw lichaam.
   6 maandelijkse Q&A’s, + de bonus Q&A over voeding, waarbij je mij alles mag vragen over alles wat je tijdens het programma en in je leven (over voeding en lastige situaties) tegenkomt.  Ik krijg vaak de feedback dat de combinatie Q&A, boost sessies en de training super is. 90% van de deelnemers heeft meer dan voldoende aan deze ondersteuning.

    

   Hoelang ben ik ongeveer bezig met een module?

   Als je alles doet reken dan op 2 tot 3 uur per week. Dit is inclusief de Boost sessies uit het Premium deel.

   Het maken van de opdrachten is geen wedstrijd of het maken van huiswerk. Het gaat erom dat je het gaat toepassen in je dagelijkse leven. Doe het in je eigen tijd, je hebt een jaar de tijd. 

   Waar vind ik het cursus materiaal?

   Die vind je in de beveiligde online leeromgeving. Vervolgens kun je 24/7 inloggen met ieder device van waar ook ter wereld en vanaf ieder apparaat. 

   Ook kan je via de gratis app de training heel gemakkelijk op je telefoon volgen.

   Eerdere pogingen waren onsuccesvol, waarom zou dit wel werken?

   Ik snap dat dit frusterend is. Je hoort iedereen roepen dat je het gewoon even moet gaan doen, maar zelf heb je (nog) geen resultaten geboekt. Ik kan je verzekeren dat iedereen gezonder kan gaan eten. Want laten we eerlijk zijn. Er is er is plenty aanbod van gezond eten. Alleen zit het op een of anderen manier niet voldoende in jouw systeem om er daadwerkelijk te gaan doen.

   Met behulp van mijn training, laat ik je precies zien wat je moet doen om resultaat te kunnen behalen. Ik deel mijn eigen stappenplan en strategie met je. Wetenschappelijk bewezen! Dit kun je als een blauwdruk gebruiken voor je eigen leven. Ik laat je stap voor stap zien hoe je je eetpatroon kunt verbeteren zodat je niet langer tijd verspilt aan oude gewoontes zoals calorieën tellen die niet werkten. We focussen ons op datgene wat wel werkt, zodat je daar meer resultaat uit kunt behalen.

   Voor wie is de training Succesvol in Balans geschikt?

   Deze training is voor jou als je het besluit hebt genomen af te willen van dieten of dieetgedrag omdat je je realiseert dat je dat tot nu toe weinig tot niets aan echt blijvend resultaat heeft opgeleverd.

   Deze training is niet voor de klagers en voor degenen die de schuld alsmaar buiten zichzelf leggen.

   Ik ben diabeet, kan ik wel meedoen?

   Deze training is er op gericht om gezonder te gaan eten. Volledig verantwoord volgens de wetenschappelijk richtlijnen. Dus als jij niet op zoek bent naar een dieet is dit ook geschikt voor jou.

   Ik zit al bij een voedingscoach/dietiste

   De meeste dieetistes een/of voedingscoaches vertellen wat je moet eten. Dat weet je!!!! Hier wordt je echt gecoacht en wij prikken door je “smoesjes” heen. Jij wilt echt resultaat toch???

   Niet goed? Geld terug garantie?

   Ik heb dit programma vooraf uitgebreid getest in mijn praktijk. De resultaten heb ik mogen ervaren bij mijn deelnemers. Ik hoop dus, van harte, dat je mee doet.

   Daarom:. Ben je binnen 14 dagen niet tevreden over de cursus, dan maak ik zonder problemen je geld naar je terug over. Dit betekent dat je investering in deze cursus zo goed als risicoloos is

   Je hebt tot hier doorgelezen…start nu met het bereiken van je droom!

   Stop met scrollen en neem een besluit dat jij die persoon met dat goede figuur wilt zijn én blijven.

   Deelname aan dit programma is onbetaalbaar. Ik deel de exacte kennis die mij al jaren op gewicht houd en brengt zodra het nodig is.

   Het vraagt een investering in jezelf. Je bent het waard! Toch?

   Hoeveel frustratie heeft het je al gekost en wat gaat het je brengen als je nu echt goed doorpakt (en dus niet terugvalt naar daar waar je vandaan kwam?)