Workshop Moeiteloos Volhouden
Beoordeling deelnemers: 9+

Alleen met volhouden bereik je jouw doel. Ben jij klaar om je figuur & energieniveau naar the next level te tillen?

Ervaring in afvallen voeding & mindset

Vrouwelijke deelnemers getraind en gecoacht

Volgers op Facebook/instagram

Start jij elke maandag weer opnieuw?

We willen allemaal moeiteloos volhouden maar de meeste vrouwen, denk aan 95%!,  behalen niet hun liefste wens. Simpelweg omdat ze alle verleidingen niet kunnen weerstaan.  Het voornemen om minder te snaaien houden ze niet vol en slaan door in alles of niets gedrag.

De kennis is er:

Natuurlijk weten we diep van binnen wel hoe we graag zouden willen eten: gezond, puur en met ruimte voor genieten in een fijne prettige balans. Dit in combinatie met op tijd nee kunnen zeggen tegen lekkers zou ook heel fijn zijn.

Nu de techniek nog:

Door jou de juiste techniek te leren, die gericht is op het volhouden van jouw gezonde voornemen, zorg je ervoor dat je je eetpatroon ook echt duurzaam gezonder maakt. Hierdoor zie je het getal op de weegschaal blijvend naar beneden gaan én je energielevel stijgen. Ben jij klaar voor meer resultaat (minder gewicht en/of meer energie) door simpelweg moeiteloos te gaan volhouden?
Workshop3

Weten hoe je moeiteloos volhoudt levert jou het volgende op:

N

Je valt af
Omdat gezonder gaan eten 70 tot 80% effect op jouw gewicht heeft. Meer bewegen helpt ook maar het percentage ligt onder de 20%.

N

Het ervaren van een trots gevoel
Al heel snel zie je jezelf  doen wat goed is voor jou.

N

Het bespaart je tijd en geld
Daarom is een dieet of andere extra’s niet meer nodig.

N

Een zelfverzekerd gevoel
Ook al gaat het een keer mis, je weet wat je moet doen om te herpakken.

N

Weer met plezier 365 dagen per jaar  in de spiegel kijken
Je voelt je top! Dat zie je én dat straal je uit.

Benieuwd wat moeiteloos volhouden voor jou kan betekenen?

Een stukje chocolade eten en niet de hele reep. Het bij één koekje laten, niet de halve rol. Niet om half vijf ’s middags alle kasten afgaan? ’s avonds niet meer tandenknarsend op de bank zitten omdat je niets meer mag eten?

Doordat jij gezonder gaat eten gaat je zoetbehoefte naar beneden. Je gaat op een natuurlijke manier minder snoepen en snaaien.

Mits je exact weet hoe je dit op een effectieve manier moet doen.

Als voedings- en leefstijlcoach weet ik als geen ander hoe ik je daarmee kan helpen. Samen gaan we ervoor zorgen dat jij dit onder de knie krijgt.

Ben jij er klaar voor?

Workshop Moeiteloos Volhouden

Hoe fijn zou het zijn als je…

N

Begeleiding krijgt bij het behalen van je doel.
Van iemand die veel ervaring heeft en jou helpt om alles uit jezelf te halen.

N

In je waarde gelaten wordt.
Maar wel aan de slag gaat om jezelf te verbeteren. 

N

Blijft genieten zonder strakke regels. 
Hierdoor hoef je jezelf niet in allerlei bochten te wringen. Met als gevolg dat je jezelf meteen beter voelt.

N

Sneller je grenzen kan aangeven.
Omdat je precies weet wat, wanneer en hoe je wilt eten.

N

Meer energie overhoudt voor die dingen die jij heel belangrijk vindt.
Want minder snoepen en snaaien zorgt ervoor dat de de accu voldoende is opgeladen.

N

Een duidelijke instructie hebt
Waardoor je precies weet welke acties je moet ondernemen die bij jou als persoon en je  leven passen. Deze acties helpen je in de richting van jouw doel.

Zij deden al eens mee aan een workshop

Het horen alleen al hielp mij om de juiste dingen te gaan doen. Ik kreeg precies de juiste informatie. Door begeleiding werd ik aan het denken gezet en dat heeft mij enorm geholpen.

Petra de Hoog (-6 kg)

Ik kan nu, oprecht, zeggen dat ik lekker in mijn vel zit. Ik heb nu een eetpatroon waar ik prima mee kan leven en dat vind ik eigenlijk het allerbelangrijkste. Eerlijk gezegd had ik dit vooraf niet kunnen bedenken.

Ali Zanen (-8 kg)

Enorm blij met de online begeleiding van Inge. Duidelijke uitleg, Mijn eetpatroon is zoveel beter geworden en ik val er mee af. Door gewoon te blijven doen. Ik kan het iedereen aanraden.

Marleen van der Lee (-12 kg)

Misschien wil je dit nog weten

Ik heb al van alles geprobeerd? Waarom werkt dit wel?

Ik ga je leren hoe je op een relaxte manier jouw manier van denken kan herinrichten. Je gaat nu telkens een richting uit die je niet uit wilt gaan. Door hier op een slimme manier mee om te gaan kan je jezelf als het ware herprogrammeren. Dit is super relaxed om te doen en eenvoudiger dan je denkt!

Is dit geschikt voor emotie-eters?

Het gaat je helpen om de lastige momenten te kunnen opvangen. Het werkt voor iedereen die bewust met het eten bezig wil zijn. Dus zeker ook geschikt voor emotie-eters!

Wanneer begint de workshop?

Je krijgt na je aanmeldig direct  alle gegevens en instructies gemaild. Kom je er niet uit, dan geef je even een reactie op de mail. Je wordt altijd zo snel mogelijk verder geholpen. Uit ervaring kunnen we zeggen dat het altijd goedkomt!

Moet ik een bepaalde basiskennis hebben?

Als je weet dat een appel gezonder is dan een stuk appeltaart, dan is dat voldoende. Dit is een kwestie van gezond verstand. En ik denk dat je in het verleden al vaker gericht hebt op het aanpassen en gezonder maken van je eetpatroon. Dus die kennis heb je waarschijnlijk al in huis

Voor wie is de workshop Moeiteloos Volhouden geschikt?

Ik zou liever willen zeggen: Voor wie niet?

Geloof jij dat in investeren in jezelf de beste lange termijn keuze is en is een verandering in levenstijl echt wat je wilt? Dan zijn mijn (online) programma’s de juiste match.

Niet goed? Geld terug garantie?

Ik heb deze workshop vooraf uitgebreid getest in mijn praktijk. De resultaten heb ik mogen ervaren bij mijn deelnemers. Ik hoop dus, van harte, dat je mee doet.

Ik ben 100% overtuigd van de kracht van deze workshop. Dit betekent dat je investering in deze cursus zo goed als risicoloos is. Mocht je er onverwacht niet bij kunnen zijn dan kan je de workshop altijd later terugkijk en herbeleven. Dat is net zo effectief. 

Ik wil anoniem meedoen kan dat?

Ja dat kan. Zodra je inlogt voor de workshop ben je NIET zichtbaar of te horen. Dit stellen wij zo in. Je hebt de keuze of je jouw camera wilt aanzetten. Uiteraard vind ik het prettig als je dat doet. Maar je bent het niet verplicht en je bent er helemaal vrij in. 

Wij vinden het alleen maar fijn als je mee doet en dat we je verder mogen helpen. Dat is voor ons al een groot cadeau.

Je hebt tot hier doorgelezen…start nu met het volhouden van jouw nieuwe gezonde gewoontes!

Stop met scrollen en maak een beslissing.

Weet dat er NIETS gebeurd zolang jij blijft hopen en je oude gewoontes niet doorbreekt.

Online beschikbaar: Workshop Moeiteloos Volhouden!
Beoordeling: 9+

Wat heb je te verliezen ;-)?